Ulrika Linnersjö slutar som vd för dotterbolaget Edge HR och lämnar därmed Wise Groups ledningsgrupp

Ulrika Linnersjö lämnar sin roll som vd i Edge HR AB, ett dotterbolag till Wise Group AB (publ), efter diskussioner med koncernens vd Roland Gustavsson. Niclas Smedberg, försäljningschef och vice vd, går in som tf vd och medlem av Wise Groups ledningsgrupp samtidigt som rekryteringen av en ny vd inleds.

- Vi uppskattar Ulrika som har tillfört mycket energi och ett försäljningsfokuserat ledarskap till såväl Edge HR som till koncernen. Det har emellertid funnits olika syn inom Edge HR:s ledning om hur bolaget ska drivas framåt och då har vi kommit överens om att denna lösning är bäst för bolaget, säger Roland Gustavsson, vd Wise Group AB.

Ulrika har en uppsägningstid på sex månader och hon kommer att lämna bolaget efter att ha avslutat och lämnat över de projekt hon för närvarande arbetar med.

Stockholm 2017-10-11

För ytterligare information kontakta:
Peter Birath, styrelsens ordförande Wise Group AB (publ) Tel: +46 729 04 69 20
e-post: [email protected]

Roland Gustavsson, vd och koncernchef Wise Group AB (publ) Tel +46 704 31 29 06
e-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Wise Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades för offentliggörande den 11 oktober 2017 kl. 14:30 CET.

Wise Group AB (publ) är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/Personalområdet. Wise Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Köpenhamn. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Small Cap. www.wisegroup.se


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]