beQpress
Pressmeddelanden
AdCityMedia: AdCityMedia erhåller en mediaorder om 3,7 MSEK 

AdCityMedia erhåller en mediaorder om 3,7 MSEK

A City Media AB ("AdCityMedia" eller "Bolaget") erhåller en mediaorder om drygt 3,7 MSEK från ett svensk konsumentbolag med multinationell verksamhet. Mediaordern omfattar marknadsföring på AdCityMedias vepor samt digitala LED-skärmar i storformat i Stockholm, Malmö och Göteborg och levereras under 2016.

AdCityMedia förvärvade i augusti 2015 Brck Dgtl Outdoor Media AB och föreliggande order ses som en bekräftelse på den ökade spännvidd av annonseringslösningar och medial synlighet som beräknats uppnås efter integrationen av bolagen.

- Vi ser en positiv trend med att fler och fler kunder kombinerar våra digitala och analoga ytor för att skapa kreativa kampanjer i utomhusmiljö, kommenterar Anders Axelsson, VD på AdCityMedia.

Stockholm 2015-12-18

För mer information:
Jonas Glad, Operativ chef
[email protected]
+46 8 5352 8002

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
AdCityMedia Pressrelease 2015-12-18.pdf

Kort om Bolaget:
AdCityMedia är verksamt inom mediabranschen och är idag ledande i Sverige inom segmentet digital utomhusreklam i storformat. Bolagets reklamytor finns fördelade på över 260 städer/orter i Sverige och erbjuder bolag en möjlighet att få en bred exponering av sina marknadsföringskampanjer. AdCityMedias breda utbud har medfört att Bolaget förmedlat reklamytor åt ett stort antal multinationella koncerner. För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida www.adcitymedia.com. AdCityMedias aktier är upptagna till handel på Nasdaq First North.

Mangold Fondkommission AB, tel: +46 8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.