beQpress
Pressmeddelanden
AdCityMedia: AdCityMedia undersöker möjligheten att noteras på Nasdaq First North Stockholm 

AdCityMedia undersöker möjligheten att noteras på Nasdaq First North Stockholm

A City Media AB ("AdCityMedia" eller "Bolaget") har för avsikt att fortsätta växa, både organiskt samt genom förvärv och undersöker därför möjligheten att under hösten 2015 genomföra en notering av Bolagets aktier på Nasdaq First North Stockholm.

Bakgrunden till den eventuella noteringen är att bygga vidare på Bolagets redan starka marknadsprofil samt lägga ett bra fundament för framtida kompletterande förvärv. En notering tillför samtidigt Bolaget kapital som ska användas för ytterligare expansion.

AdCityMedia är verksamt inom mediabranschen och fokuserar huvudsakligen på att förmedla reklam på Bolagets digitala skärmar och vepor. Under Bolagets 15 verksamhetsår har erbjudandet utvecklats och AdCityMedia innehar nu en ledande position inom den växande nischen digital utomhusreklam i storformat. Denna position har erhållits till stor del genom att Bolaget ligger i framkant när det kommer till teknik och digital innovation. I dagsläget finns Bolagets reklamytor fördelade på över 260 platser runt om i Sverige och AdCityMedias breda utbud har medfört att multinationella koncerner använder sig av Bolagets reklamytor.

Anders Axelsson, VD på AdCityMedia:
- Redan för 15 år sedan såg jag den unika potential som utomhusreklam bidrar med till mediamarknaden. Ända sedan dess har jag väntat på att marknaden ska omvärdera segmentet och nu sker det i snabb takt. Traditionella medier som TV, radio och tryckta medier tappar mottagare och studier visar istället att utomhusreklam är det medium som kan leverera högst påverkan på människor. AdCityMedia har idag digitala storbildsskärmar uppsatta på några av de mest attraktiva platserna i Sverige, varvid reklamytorna tillhör premiumsegmentet och är en naturlig del av större multinationella bolags reklamkampanjer. Samtidigt ser vi stor potential att befästa vår ledande position på marknaden framgent och ser en notering som ett viktigt verktyg för att realisera detta. Mitt löfte till alla i och runt Bolaget är således att vi med hjälp av våra värdeord; mod, passion, professionalism och innovation ska fortsätta ligga i framkant med vårt erbjudande.

Information om noteringen
Bolaget avser att emittera nya aktier i ett erbjudande i samband med noteringen.
Mangold Fondkommission AB har utsetts till finansiell rådgivare.

Stockholm 2015-10-15

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Axelsson, Verkställande Direktör
[email protected]
+46 (0)709 66 00 86

Mangold Fondkommission AB
[email protected]
+46 (0)8 5030 1550

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
AdCityMedia Pressrelease 2015-10-15.pdf

Kort om Bolaget:
AdCityMedia är verksamt inom mediabranschen och är idag ledande i Sverige inom segmentet utomhusreklam. Bolagets reklamytor finns fördelade på över 260 platser i Sverige och erbjuder bolag en möjlighet att få en bred exponering av sina marknadsföringskampanjer. AdCityMedias breda utbud har medfört att Bolaget förmedlat reklamytor åt ett stort antal multinationella koncerner. För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida www.adcitymedia.com.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.