beQpress
Pressmeddelanden
SECITS: SECITS inleder samarbete med Svenska Bostäder för IoT-baserad dataanalys 

SECITS inleder samarbete med Svenska Bostäder för IoT-baserad dataanalys

SECITS, ledande inom säkerhetslösningar och IoT-teknik, har glädjen att meddela ett nytt samarbete med Svenska Bostäder, en av Sveriges största bostadsförvaltare.

Samarbetet innebär att SECITS kommer att leverera IoT-sensorer till Svenska Bostäder för att skapa en mer datadriven och effektiv förvaltning av deras bostadsbestånd.

IoT-sensorerna kommer att samla in data från olika punkter i de förvaltade fastigheterna.

Denna data kommer sedan att analyseras för att bidra till mer effektiva underhållsstrategier, energihantering, boendemiljö och säkerhet.

"Detta samarbete markerar en spännande utveckling inom fastighetsförvaltning. Genom att använda IoT-teknologi kan vi skapa mer detaljerad och användbar information som hjälper Svenska Bostäder att förbättra sin fastighetsförvaltning och skapa en bättre boendemiljö.", säger Paul Trygger, VD för SECITS.

"Detta samarbete markerar en spännande utveckling inom fastighetsförvaltning. Genom att använda IoT-teknologi kan vi skapa mer detaljerad och användbar information som hjälper Svenska Bostäder att förbättra sin fastighetsförvaltning och skapa en bättre boendemiljö.", säger SECITS VD Paul Trygger.

För ytterligare information:

Arne Nyvelius - CFO

E-post: [email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
20230718-Pressrelease-Sv-Bostader.pdf

Om SECITS-koncernen

Secits, Säkra Larm och Westra Security utgör en komplett leverantör inom säkerhet och trygghet, däribland kamera, larmsystem, passagesystem, larmcentral, lås och andra former för sensorövervakning. Med ett paketerat och skalbart erbjudande av tjänster och lösningar satsar koncernen på att hjälpa sina kunder skydda deras verksamhet och tillgångar. Aktien är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank. Telefon: +46 8 463 83 00, e-post: [email protected]

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.