beQpress
Pressmeddelanden
Halmslätten: Halmslätten Fastighets AB offentliggör årsredovisning och slutredovisning samt slutlig information om skifteslikvid 

Halmslätten Fastighets AB offentliggör årsredovisning och slutredovisning samt slutlig information om skifteslikvid

Halmslätten Fastighets AB:s årsredovisningen för 2022 samt likvidatorns slutredovisning finns nu tillgänglig på bolagets hemsida, www.halmslatten.se. Redovisningshandlingarna kommer att läggas fram på årsstämman den 16 maj 2023.

Bolagets återstående tillgångar som kommer att skiftas ut till aktieägarna uppgår till 111 613 000 kr, motsvarande 25,08 kronor per aktie.

Den dag (avstämningsdagen) som aktieägare måste vara införd i aktieboken för rätt att erhålla skifteslikvid enligt ovan kommer att vara den 19 maj 2023. Utbetalning av skiftesbeloppet kommer att administreras via Euroclear Sweden AB, och sådan utbetalning beräknas ske den 24 maj 2023.  Aktierna i bolaget kommer att dras in via Euroclear Sweden AB så snart likvidationens avslut har registrerats hos Bolagsverket, och tidigast i samband med att utbetalning sker.

För ytterligare information, vänlig kontakta:
Sten Gejrot, likvidator
Telefon: +46 70 547 53 82
[email protected] 

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Halmslatten Pressrelease 2023-04-25.pdf
Halmslatten Slutredovisning 2022.pdf
Halmslatten Arsredovisning 2022.pdf

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.