beQpress
Pressmeddelanden
Zesec: Zesec of Sweden AB (publ): Nyttjandeperioden för teckningsoptioner av serie TO3 inleds idag 

Zesec of Sweden AB (publ): Nyttjandeperioden för teckningsoptioner av serie TO3 inleds idag

I samband med företrädesemissionen under tredje kvartalet 2022 emitterade Zesec of Sweden AB (publ) ("Zesec" eller "Bolaget") units inkluderande teckningsoptioner av serie TO3 ("Teckningsoptionerna"). Nyttjandeperioden för Teckningsoptionerna inleds idag den 17 april 2023 och löper fram till och med den 28 april 2023, under vilken en (1) Teckningsoption berättigar till teckning av en (1) ny aktie i Zesec till en teckningskurs per aktie om 0,17 SEK. Vid fullt utnyttjande av samtliga utestående 4 080 680 Teckningsoptioner tillförs Zesec cirka 0,7 MSEK före emissionskostnader. För att Teckningsoptionerna inte skall förfalla utan värde krävs det att innehavaren aktivt tecknar aktier senast den 28 april 2023, alternativt säljer Teckningsoptionerna senast den 26 april 2023. Observera att vissa förvaltare begär svar från sina depåkunder innan den 28 april 2023. Innehavare av Teckningsoptioner bör därför ta kontakt med sina respektive förvaltare i god tid innan sista dag för teckning

Sammanfattande villkor och viktiga tidpunkter

  • Nyttjandeperioden för Teckningsoptionerna löper mellan 17 april - 28 april 2023.
  • En (1) Teckningsoption berättigar till teckning av en (1) ny aktie i Zesec till en teckningskurs per aktie om 0,17 SEK. Teckningskursen motsvarar 70 procent av den volymviktade genomsnittskursen i Bolagets aktie på NGM Nordic SME beräknad under en period om tio (10) handelsdagar innan första dagen för teckning.
  • Teckningsoptionerna har ISIN-kod SE0018690083 och handlas under kortnamnet ZESEC TO3.
  • Sista dag för handel i Teckningsoptionerna på NGM Nordic SME är den 26 april 2023.
  • Utfall publiceras via pressmeddelande snarast möjligt efter utgången av nyttjandeperioden.
  • Fullständiga villkor för Teckningsoptionerna finns tillgängliga på Bolagets webbplats, www.zesec.com.

Utnyttjande av Teckningsoptioner, förvaltarregistrerade innehavare
Om optionsinnehavaren har sina Teckningsoptioner i en depå, på ett investeringssparkonto eller kapitalförsäkring (förvaltarregistrerat ägande) sker teckning och betalning hos förvaltaren som ger vidare instruktioner om tillvägagångssätt för nyttjande av Teckningsoptioner. Optionsinnehavaren bör kontakta sin förvaltare i god tid innan teckningstiden avslutas för vidare instruktioner angående nyttjande av Teckningsoptioner.

Utnyttjande av Teckningsoptioner, direktregistrerade innehavare
Anmälningssedel finns att beställas från Eminova Fondkommission AB via [email protected] eller 08-684 211 00. Betalning sker enligt instruktioner på anmälningssedeln. Både anmälningssedel och betalning ska vara Eminova Fondkommission AB tillhanda senast enligt det datum som anges på anmälningssedeln.

 Så snart både teckning och betalning har registrerats hos Eminova Fondkommission AB ersätts Teckningsoptionerna med interimsaktier i väntan på registrering vid Bolagsverket.

Rådgivare
Eminova Partners Corporate Finance AB agerar finansiell rådgivare i samband med inlösen av Teckningsoptionerna. Eminova Fondkommission AB agerar emissionsinstitut.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Meijer, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 473 44 78

Bolagets Mentor är Eminova Fondkomission AB | 08-684 211 10 | [email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Zesec Nyttjandeperioden for teckningsoptioner av serieTO3 in.pdf

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrätts-föreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.