beQpress
Pressmeddelanden
Annehem Fastigheter: Förändring i Annehem Fastigheters ledning 

Förändring i Annehem Fastigheters ledning

Viveka Frankendal som varit Annehem Fastigheters COO sedan 1 mars 2021 avslutar sitt uppdrag i november 2022. Det sker efter en överenskommelse mellan parterna.

"Jag vill tacka Viveka för hennes insatser för bolaget. Viveka har ett gediget kunnande inom fastighetsförvaltning och hon har bidragit stort i framför allt Annehems hållbarhetsarbete där hon bland annat varit drivande till att vi har grön märkning enligt Nasdaq Green Equity Designation. Vi önskar henne lycka till framåt.", säger Monica Fallenius, VD för Annehem Fastigheter.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Monica Fallenius
VD
[email protected]
Tel. +46 70 209 01 14

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PM-Ledning-221005.pdf

Om Annehem Fastigheter
Annehem Fastigheter är ett tillväxtdrivet fastighetsbolag inriktat på kommersiella-, samhälls- och bostadsfastigheter i de nordiska tillväxtregionerna Stockholm, Skåne, Göteborg samt Helsingfors och Oslo. Fastighetsbeståndet i Annehem Fastigheter består av 25 förvaltningsfastigheter med ett värde om 4 388,5 Mkr och en uthyrbar yta om 195 tkvm. Bolaget är sedan december 2020 noterat på Nasdaq Stockholm under ticker ANNE B och ingår sedan maj 2022 i Nasdaq Green Designation. För mer information besök gärna vår hemsida www.annehem.se.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.