beQpress
Pressmeddelanden
Imsys: IMSYS AB: Kompletterng av Årsredovisningen 2021-2022 

IMSYS AB: Kompletterng av Årsredovisningen 2021-2022

Styrelsen i Imsys har beslutat fastställa Bolagets Årsredovisning för verksamhetsåret 2020-2021. Årsredovisningen 2021-22 bifogas detta pressmeddelande jämte revisionsberättelsen. Dokumenten kommer att finnas tillgängliga för nedladdning på Bolagets hemsida inom kort.

Bolaget påminner om Imsys Årsstämma 2022 som hålls den 20 oktober. Kallelsen och handlingar med förslag till beslut, finns tillgängliga för nedladdning på Imsys hemsida; imsystech.ai.

Vid styrelsens fastställande av Årsredovisning 2021-22, den 30 september har den underskrivits av Magnus Stuart eftersom han då var registrerad hos Bolagsverket som Imsys verkställande direktör. Jonas Waern har som offentliggjordes den 1 september tillträtt uppdraget som Imsys VD den 19 september.  

 

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Stuart, Ledamot i styrelsen

[email protected] +46 706 211 350

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Arsredovisning 2021-22 Imsys 556213-1614 Revisionsberattelse.pdf

KORT OM IMSYS

Imsys AB (publ) är ett svenskt AI-Bolag. Bolaget, som grundades 1981, utvecklar, designar och säljer en egenutvecklad flexibel mikroprocessor som historiskt använts för högspecialiserade tillämpningar. Detta har drastiskt ändrats under de senaste åren och numera finns kunderna inom artificiell intelligens (AI). Imsys kunder finns i hela den industrialiserade världen och är verksamma inom områdena bildigenkänning i bilsäkerhetslösningar, säkerhetslösningar för lås och datorhallar, men även mobilkommunikation (5G), medicinsk bildanalys, blockchain-lösningar, dynamisk prissättning och applikationer som kräver massivt beräkningsarbete.

Mangold Fondkommission AB, e-post: [email protected], 08-503 015 50 är bolagets Mentor.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.