beQpress
Pressmeddelanden
Northern Capsek Ventures: CapSeks nytillkomna portföljbolag E-GO sluter partneravtal med M.O.B.A Network för Fantasy Game Leagues 

CapSeks nytillkomna portföljbolag E-GO sluter partneravtal med M.O.B.A Network för Fantasy Game Leagues

Nordic CapSek Ventures ("CapSek") portföljbolag E-GO E-sports ("E-GO") har tecknat ett partnerskapsavtal med M.O.B.A. Network AB ("MOBA") för att erbjuda Fantasy Game Leagues för sina community-medlemmar. Fantasy-ligorna kommer kretsa kring världens största esport-turneringar.

Det svenska fantasyspel tech-företaget E-GO, som erbjuder en plattform för fantasy-ligor som uppdateras i realtid, kommer att vara ensam operatör för MOBAs nya initiativ "Fantasy Games". Den första fantasyligan inom partnerskapet kommer att hållas på MOBAs flaggskepp MOBAFire.com, en League of Legends community-webbplats. Fantasyligan kommer att vara kopplad till ett av de största evenemangen i esport-världen, League of Legends slutspelsserie LoL Worlds, som kommer att hållas i flera städer över flera veckor under oktober och november 2022.

Parterna har kommit överens om ett standardavtal avseende inkomstdelning för kommersiella intäkter kopplade till Fantasy League-evenemang som hålls på MOBAs plattformar.

  • Det är fantastiskt och lite overkligt att bygga vårt största samarbete i Fantasy Games esports historia tillsammans med ett powerhouse som M.O.B.A Network, säger Viktor Maisey, vd för E-GO.
  • E-sport och interaktiv e-sport-streaming är segment som växer snabbt och vi tror att E-GO är helt rätt positionerat för att bli en ledande aktör inom det här. E-GO är också ett av våra sex nya tillskott till portföljen efter förvärvet av Nordic Tech Funds portfölj, som vi tillträdde i slutet på juni. Vår analys hade redan visat att E-GO är ett fint bolag med en mycket spännande framtid, men självklart är det extra roligt att få ett sånt här kvitto på momentum i bolaget så här snart efter tillträdet, säger Henrik Jerner, vd på Northern CapSek Ventures.

För mer information, kontakta:

Henrik Jerner, VD Northern CapSek Ventures AB, telefon +46 76 108 65 44

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PM-CapSeks-E-GO-i-samarbete-MOBA-22-07-04.pdf

Om Northern CapSek Ventures AB

Northern CapSek Ventures AB (CapSek) är ett investmentbolag med säte i Göteborg och som investerar i tillväxtbolag, främst techbolag, med skalbara affärsmodeller. Målbolagen återfinns i södra och mellersta Sverige. Investeringar görs när affärsmodellen är bevisad och målbolaget tar in expansionskapital i en så kallad A-runda. Drivkrafter för målbolagens tillväxt är digitaliseringen av samhället, det kan vara verksamheter inom Software as a Service ("SaaS"), Internet of Things ("IoT"), Computer Gaming (datorspel) eller AI/Machine Learning ("AI/ML"). CapSek investerar i både onoterade och noterade bolag. Bolagets hemsida är https://capsek.se

Bolagets Mentor är Mangold Fondkommission AB som nås på [email protected] eller tel: 08-503 015 50.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.