beQpress
Pressmeddelanden
Norberg & Partner: Norberg & Partner Sustainable Group AB (publ) avyttrar aktier i Aino Health AB (publ) 

Norberg & Partner Sustainable Group AB (publ) avyttrar aktier i Aino Health AB (publ)

Detta pressmeddelande utgör inte ett offentligt uppköpserbjudande eller annars ett erbjudande om att förvärva aktier.

Norberg & Partner Sustainable Group AB (publ) ("Norberg & Partner") meddelande den 25 januari 2022 att de tecknat aktier i Aino Health AB (publ) ("Aino Health"). Efter förvärvet ägde Norberg & Partner cirka 36,38 procent av aktierna och rösterna i Aino Health. Genom förvärvet utlöstes budplikt enligt Takeover-reglerna.

Norberg & Partner har idag avyttrat 2 741 170 aktier i Aino Health. Norberg & Partners innehav i Aino Health efter avyttringen uppgår till ca 29,9 procent av aktierna och rösterna. I enlighet med Takeover-reglerna har därmed budpliktsskyldigheten för Norberg & Partner bortfallit.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jerry Rodin

[email protected]

073-5041712

Detta pressmeddelande lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 februari 2022 klockan 20:40.

Viktig information

Detta pressmeddelande är inte ett erbjudande om förvärv av aktier. Den vars innehav går under budpliktsgränsen om 30 procent av rösterna i ett bolag med aktier upptagna till handel på en handelsplattformar och för vilken budplikt har bortfallit måste, i enlighet med III.1 i Takeover-regler för vissa handelsplattformar utgivna av Kollegiet för svensk bolagsstyrning från den 1 januari 2021 ("Takeover-reglerna"), offentliggöra att budpliktsgränsen passerats. Detta pressmeddelande utgör ett sådant offentliggörande.

www.norbergpartner.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Norberg-Partner-avyttrar-aktier-i-Aino-Health-AB-publ.pdf

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.