beQpress
Pressmeddelanden
Zesec: Zesec håller livesänd pressträff med anledning av notering på NGM Nordic SME 

Zesec håller livesänd pressträff med anledning av notering på NGM Nordic SME

Zesec kallar till en livesänd pressträff måndag den 10 maj klockan 16:00. Under pressträffen kommer Zesec gå igenom bakgrunden till noteringen och planen framåt.

Pressträffen arrangeras av Pressträff Direkt och hålls 10 maj kl.16:00. Pressträff Direkt är en tjänst som tillhandahålls av Laika Consulting i samarbete med Direkt Studios, en del av Nyhetsbyrån Direkt. Livesändningen kommer att sändas på Direkt Studios Youtube-kanal: länk

Under pressträffen finns möjlighet att ställa frågor till bolaget i sändningens kommentarfält. Frågor kan även mailas i förväg till: [email protected].

Magnus Gilborne, VD Zesec of Sweden AB (publ), [email protected]
+46 70 375 40 74

Zesec är ett Göteborgsbaserat bolag inom prop-tech och digital utveckling av infrastruktur för fastigheter. Zesecs affärsidé är att skapa åtkomst till fastigheter genom digitala nycklar i mobilen och erbjuder en teknisk plattform för digitala nyckelsystem som underlättar för fastighetsägare, transportföretag, hantverkare, blåljuspersonal med flera.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.