beQpress
Pressmeddelanden
Sensec: Kriminalvården förlänger ramavtal med Sensec 

Kriminalvården förlänger ramavtal med Sensec

Kriminalvården förlänger avtalet med Sensec AB för röntgen- och metalldetektionsutrustning med ytterligare ett år. Avtalet förlängs årsvis med ett värde om ca 5 MSEK per år.

"Vi på Sensec är naturligtvis mycket glada och stolta över att även fortsättningsvis få Kriminalvårdens förtroende att leverera högkvalitativ säkerhetsutrustning till Sveriges anstalter och häkten. I avtalet ingår även rikstäckande service och utbildning", säger Tommy Arvidsson Key Account Manager

Arlandastad 2021-01-15

Sensec Holding AB (publ) är ett publikt aktiebolag med över 5 000 aktieägare. Bolaget bildades år 2006 i samband med förvärvet av det helägda dotterbolaget Sensec AB, verksamt sedan 1982. Under 2017 förvärvades Mil Sec AB och tillsammans är Sensec Group helhetsleverantör av kompletta lösningar för utförande av säkerhetskontroll innefattandes rådgivning, planering, leverans av teknisk utrustning, service och utbildning. Sensec är experter på säkerhet i känsliga miljöer och försäljer, marknadsför, utbildar och utför teknisk service av säkerhetsprodukter såsom röntgenutrustning, metalldetektorer, narkotika- och sprängämnesdetektorer, strålningsdetektorer, elektronisk övervakning, perimeterskydd i form av skydd mot beskjutning och tryckvåg, påkörningsskydd, förstärkning av fönster, dörrar och väggar.

Bolagets Certified Adviser är Erik Penser bank
Tel nr +46 8 4638300 mail:
[email protected]

Denna information är sådan information som Sensec Holding AB (Publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 januari 2021, kl. 9.00 CEST.

För ytterligare information kontakta Pernilla Jennesäter, Sensec Holding AB (Publ), +46722090344 eller besök bolagets hemsida; www.sensec.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Sensec Pressrelease 2021-01-15.pdf

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.