beQpress
Pressmeddelanden
Xavitech: Förvärvet av aktierna i Empir Solve AB slutfört 

Förvärvet av aktierna i Empir Solve AB slutfört

Xavitech AB (publ) ("Xavitech") har idag, den 6 december 2019, genomfört förvärvet av 75 000 aktier i Empir Solve AB (under namnändring till Frontwalker Group AB), org.nr 556511-6125 ("Målbolaget"), från Empir Group AB, org.nr 556313-5309 ("Säljaren").

Xavitech meddelade den 5 november 2019 att de ingått avtal med Säljaren avseende förvärv av 75 000 aktier i Målbolaget. Förvärvet av aktierna i Målbolaget var villkorat av godkännande av såväl Xavitechs som Säljarens aktieägare. Den 28 november 2019 meddelade Xavitech att samtliga villkor för transaktionen hade uppfyllts och att tidpunkten för transaktionens genomförande var planerat till omkring den 6 december 2019. Idag, den 6 december 2019, har transaktionen genomförts.

Xavitech AB (publ)

För mer information kontakta:
Pontus Puljer, Styrelseordförande
+46 720-50 24 37

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 6 december 2019 kl. 14.30 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Forvarvet-av-Empir-Slutfort-061219-pressmeddelande.pdf

Kort om Xavitech
Xavitech som är listat på NGM Nordic MTF har utvecklat och patenterat en unik skalbar pumpteknologi som för närvarande har sitt huvudsakliga användningsområde inom gas analys för

miljö-, industri- och medicintekniska produkter. Med ett patenterat inbyggt, optiskt styrsystem och intelligent mjukvara erhålls marknadsledande livslängd och unika möjligheter till miniatyrisering och kostnadsrationalisering. Xavitech erbjuder pumpar, utvecklingstjänster och licensiering av teknologi. Genom att paketera kundanpassade funktionslösningar i den inbyggda mjukvaran i pumpen erhåller kunderna unika fördelar.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.