beQpress
Pressmeddelanden
AdCityMedia: AdCityMedia anställer Alexis Logothetis som försäljningsdirektör Media 

AdCityMedia anställer Alexis Logothetis som försäljningsdirektör Media

Styrelseledamoten Alexis Logothetis anställs som försäljningsdirektör inom affärsområdet media på A City Media AB ("AdCityMedia"). Alexis med 17 års bakgrund inom media varav 9 år på Clear Channel som försäljningsdirektör och ansvarig för deras digitala erbjudande i Skandinavien. På hans resumé finns bland annat digitaliseringen av tunnelbanan i Stockholm och Köpenhamn.

- ACM har en fantastisk potential och är ett bolag som är väl rustat för framtiden. Man har ett härligt gäng med väldigt kompetenta säljare och en produktportfölj med extremt stor potential. Tron på utomhus står sig starkt på marknaden och allt fler inser att urbaniseringen kommer att ge fler kontakter även i framtiden. Jag ser ACM som en utmanare till de stora drakarna på utomhusmarknaden samtidigt som det finns stor potential att locka över tv-kunder till storformat, säger Alexis.

Stockholm 2017-12-15

För mer information:
Anders Axelsson, VD
[email protected]
+46 8 535 28001

Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North och Erik Penser Bank, tel. 08-4638000 är Bolagets Certified Adviser.

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 december 2017 kl. 13:00 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
AdCityMedia Pressrelease 2017-12-15.pdf

Kort om Bolaget:
 

AdCityMedia är verksamt inom marknaden för utomhusreklam och är idag ledande i Sverige inom segmentet digital storformatsreklam i utomhusmiljö. Bolaget har sedan 2015 tredubblat det säljbara mediautrymmet avseende digitala mediaytor i citymiljö samt med erfarenhet från sina 17 år i branschen utökat med ytterligare ett affärsområde - "Creative". Creative hjälper företag att synas och värdera sina egna mediamöjligheter såväl på fasad som i butik. Under affärsområdet Creative har bolaget två huvudinriktningar - "Digital signage" (digitala skärmar I butiksmiljö) och "Production" (analog storformatsreklam på fasad och i butik). Framtiden är digital och i nuläget har bolaget ca 1 500 egna mediaytor samt över 4 500 digitala skärmar som bolaget driver avseende innehåll och support åt externa kunder. Marknaden för Utomhus växer och övergången från analogt till digitalt sker i mycket snabb takt. AdCityMedia är innovativa och har tekniken som gör att bolaget ligger i framkant vilket ger bolaget goda förutsättningar att ta tillvara marknadens tillväxt.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.