beQpress
Pressmeddelanden
ASTG: Har erhållit förfrågan på P7-antenner från spanska Indra 

Har erhållit förfrågan på P7-antenner från spanska Indra

ASTG AB har idag erhållit en skarp förfrågan på ett antal P7:or från spanska Indra Sistemas S.A. NDA är undertecknat mellan parterna och Indras specifikation är genomgången och behandlad med gott resultat.

ASTG AB:s vd Andreas Adelgren lämnar följande kommentar;

Detta tillsammans med erkännandet från både israeliska IAI och franska LCDC, vilka båda resulterat i skarpa orders, är ett odiskutabelt kvitto på att nya ASTG AB är en aktör vars produkter och kompetens på ett mycket övertygande sätt, rätt hanterat har både nuet och framtiden för sig.

Vi skall på intet sätt dra ner vårt fokus på det intensiva arbete vi idag bedriver för IAIs räkning, utan kommer istället att förstärka vår organisation ytterligare, både inom mjukvaru och mekaniksidan.

Jag flaggade redan i höstas för att vi skulle göra allt som stod i vår makt för att återvinna Indras förtroende, så det är med stor glädje och bibehållen ödmjukhet vi nu avser att kunna bocka av ytterligare en mycket strategisk milstolpe i vad vi kallar det nya transparenta ASTGs spännande fortsättningshistoria.

Vi kommer att så snart affären är slutförd att presentera både volym och tilltänkt leveransplan.

18 december 2015

För mer information, kontakta:
Nils Eriksson 070-34 17 486
Olov Widigsson 070-488 48 86
Andreas Adelgren 072-73 74 317
Advanced Stabilized Technologies Group AB
Isafjordsgatan 32B, 164 40
Kista, Sverige www.astg.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
ASTG Pressrelease 2015-12-18.pdf

Om Advanced Stabilized Technologies Group AB
I ASTG ingår det helägda dotterbolaget AIMS AB.

ASTG AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa 4-axliga stabiliserande VSAT antenner för framförallt marina installationer. Bolaget driver dessutom utvecklingsprojekt baserade på C2SATs antennrobot. AIMS AB utvecklar och säljer avancerade tröghetssensorsystem, IMU:er som är avsedda för mätning av rörelser i tre dimensioner.

Bolagets säte är i Stockholm.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.