beQpress
Pressmeddelanden
ASTG: ASTG har förvärvat inkråmen i C2SAT-bolagen 

ASTG har förvärvat inkråmen i C2SAT-bolagen

ASTG AB har nu förvärvat de av C2SAT Communications AB:s och C2SAT Communications Technology AB:s sedan konkursen vilande rörelserna från konkursbona. ASTG AB:s förvärv har skett med den rätt respektive säljare må haft tillgång till i de förut bedrivna rörelserna.

I en kommentar säger ASTG AB:s vd Andreas Adelgren
- Vårt mål har allt sedan vi valdes in den 30 juli varit att skapa ordning och reda liksom upprättelse för de stackars hårt prövade aktieägarna. Vårt förvärv av inkråmen i C2SAT- bolagen känns naturligt då det är Ni gamla och trogna aktieägare i ASTG AB som genom årens lopp varit dess försörjare.

Aktiviteten hos oss har varit mycket hög sista 3-4 veckorna. Vi kan nu med glädje säga att "städfasen" går mot sitt slut och "affärsfasen" har nu påbörjats.

Jag har tidigare kommunicerat att ASTG AB går 2.5 steg framåt och 1 bakåt. Det är med stor entusiasm jag nu kan höja denna takt till förhållandet 4 mot 0.5!

23 oktober 2015

För mer information, kontakta:
Nils Eriksson 070-341 74 86
Andreas Adelgren 072-73 74 317
Olov Widigsson 070-488 48 86
Advanced Stabilized Technologies Group AB
Isafjordsgatan 32B, 164 40 Kista, Sverige
www.astg.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
ASTG Pressrelease 2015-10-23.pdf

Om Advanced Stabilized Technologies Group AB
I ASTG ingår det helägda dotterbolaget AIMS AB.

ASTG AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa 4-axliga stabiliserande VSAT antenner för framförallt marina installationer. Bolaget driver dessutom utvecklingsprojekt baserade på C2SATs antennrobot. AIMS AB utvecklar och säljer avancerade tröghetssensorsystem, IMU:er som är avsedda för mätning av rörelser i tre dimensioner.

Bolagets säte är i Stockholm.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.