beQpress
Pressmeddelanden
Amasten: Amasten avyttrar fastighet i Borlänge för 36 MSEK 

Amasten avyttrar fastighet i Borlänge för 36 MSEK

Amasten avyttrar fastighet i Borlänge för 36 MSEK Amasten Holding AB (publ) ("Amasten") avyttrar via dotterbolag fastigheten Rullaren 6 i Borlänge. Fastigheten är belägen i stadsdelen Kvarnsveden i centrala Borlänge. Rullaren 6 har en uthyrbar area om 4 903 kvm som uteslutande utgörs av bostadsyta. Priset om 36 MSEK överstiger den senaste värderingen med cirka 5 procent.

- Amasten äger inga andra fastigheter i Dalarna. Fastigheten utgör mindre än tre procent av vårt samlade fastighetsvärde. Detta gör att Rullaren 6 i dagsläget ligger utanför våra prioriterade områden och är därmed naturlig att avyttra, kommenterar David Dahlgren, VD på Amasten.

Amastens rådgivare i försäljningen var Mäklarhuset i Borlänge och Delphi Advokatbyrå.

Denna information lämnades till publicering kl. 17:25 den 29 maj 2015.

Stockholm 29 maj 2015

Vid frågor, vänligen kontakta:
David Dahlgren, VD Amasten Holding AB, Tel: +46 (0) 70287 64 02, [email protected]

Martin Sersé, CFO Amasten Holding AB, Tel: +46 (0) 733 49 66 17, [email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Amasten Pressrelease 2015-05-29.pdf

Om Amasten
Amasten är ett fastighetsbolag som äger hyresfastigheter med i huvudsak bostäder, samt i viss del lokaler och kontor. Amastens affärsidé är att förvärva, förvalta och förädla, huvudsakligen hyresbostadsfastigheter, i mindre och medelstora svenska orter med goda tillväxtmöjligheter och stabil hyresmarknad. För ytterligare information besök vår hemsida www.amasten.se. Aktierna i Amasten är listade på Nasdaq OMX First North och bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, telefon 08503 015 50. www.mangold.se

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.