beQpress
Pressmeddelanden
Amasten: Amasten rekryterar Martin Sersé som ny CFO, Thomas Melin begär utträde ur Amastens styrelse 

Amasten rekryterar Martin Sersé som ny CFO, Thomas Melin begär utträde ur Amastens styrelse

Martin Sersé har rekryterats som ny CFO med början 1 mars 2015. Han kommer närmast från egen konsultverksamhet och har dessförinnan varit VD och CFO för den nordiska verksamheten i CBRE Global Investors vars fastighetsinvesteringar i Norden omfattar ett fastighetsvärde om cirka 10 mdr kronor. Martin har en gedigen karriär inom fastigheter samt finansiering och tidigare även arbetat på SEB, Leimdörfer, Sveafastigheter och Aareal Bank.

Amastens nuvarande CFO, Per Jönsson, förblir fortsatt verksam i bolaget och övergår till en roll som redovisningsansvarig inom Amasten.

Vidare har Thomas Melin på grund av tidsbrist till följd av andra uppdrag, och på egen begäran, meddelat att han kommer avgå ur styrelsen i Amasten Holding AB (publ) den 2 mars 2015. Styrelsen har inte för avsikt att föreslå några styrelseändringar i anledning av Thomas Melins avgång.

Övrigt
Denna information lämnades till publicering kl. 08.00 torsdagen den 26 februari 2015.

Stockholm 26 februari 2015

Vid frågor, vänligen kontakta:
David Dahlgren, VD
Tel: +46 (0)70-­287 64 02
[email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Amasten Pressrelease 2015-02-26.pdf

Om Amasten
Amasten är ett fastighetsbolag som äger hyresfastigheter med i huvudsak bostäder, samt i viss del lokaler och kontor. Amastens affärsidé är att förvärva, förvalta och förädla, huvudsakligen hyresbostadsfastigheter, i mindre och medelstora svenska orter med goda tillväxtmöjligheter och stabil hyresmarknad. För ytterligare information besök vår hemsida www.amasten.se.

Aktierna i Amasten är listade på Nasdaq First North och bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, telefon 08-­503 015 50, www.mangold.se.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.