beQpress
Pressmeddelanden
beQuoted nyhetsbrev: ENACO förvärvar höglönsamt Sonika 
beQuoted nyhetsbrev nr 23 2006
beQuoted nyhetsbrev 12 september 2006
Hej,

I förra numret skrev vi att HomeMaid kan bli en av valets vinnare vid en borgerlig seger. Detta drog upp aktien med 15 procent. Ett annat bolag som mycket väl kan stiga lika mycket på kort tid är Enaco.

Enacos aktie har pressats hårt av utebliven vinst under första halvåret, tvärtemot förväntningarna. Men andra halvåret ska bli bättre. Dessutom köper man den lönsamma teknikkonsulten Sonika.

Trevlig läsning!

Thomas Lindgren - signatur

Thomas Lindgren

 

ENACO förvärvar höglönsamt Sonika
» ENACO breddar verksamheten genom att förvärva teknikkonsulten Sonika. De omsätter 10 miljoner kronor med en resultatnivå på 2,5 miljoner kronor. Rejält lönsamt med andra ord. För ENACO-koncernen kommer dock 2006 att bli ett mellanår resultatmässigt.
   
Confidence växer med Sony
» Confidence har tecknat ett samarbetsavtal med Sony. Detta innebär att företaget kommer att erbjuda Sonys produkter i sin distributörsverksamhet. Anders Kullberg har nyligen utsetts till ny vd, med ett tydligt fokus på koncernens tillväxt.
Confidence
Ökad chans till licensintäkter i USA
» TracTechnology har ett metodpatent för MeatTrac i USA. Nu har en amerikansk patentbyrå gjort bedömningen att systemet kan vinna stora licensintäkter i USA. På Gotland har pilotinstallationen av MeatTrac Breeder på Sojdungs gård gett värdefull feedback.
TracTechnology
Glycorex på rätt väg i väntan på FDA
» Medicinteknikföretaget Glycorex fortsätter att utvecklas positivt, även om det sker i små steg. Företaget har nyligen fått sin första beställning från Spanien och kvartalsrapporten visar på fortsatt förbättring. Samtidigt har amerikanska FDA begärt ytterligare kompletteringar.
Glycorex
Aktiehandel i hockeylaget Björklöven
» Hockeyklubben Björklöven gör börsentré och börjar handlas på beQuoteds inofficiella lista genom Mangold Fondkommission.
Björklöven
  
beQuoted nyhetsbrev 12 september 2006
ENACO förvärvar höglönsamt Sonika

ENACO breddar verksamheten genom att förvärva teknikkonsulten Sonika. De omsätter 10 miljoner kronor med en resultatnivå på 2,5 miljoner kronor. Rejält lönsamt med andra ord. För ENACO-koncernen kommer dock 2006 att bli ett mellanår resultatmässigt.

Sonika fjärde förvärvet efter inträdet på NGM
Sonika är verksamma inom projektledning av tekniktunga entreprenader. Förvärvet innebär en förstärkning av ENACOs kompetens inom byggledning och konstruktion. Positivt eftersom företaget ser en ökande efterfrågan på sitt OFFICE-koncept.

Ted Ricksäter, vd i ENACO, säger i en kommentar att förvärvet ger en avlastning av de delar av organisationen som är hårdast belastad idag. Dessutom innebär det en föryngring av åldersstrukturen.

I samband med förvärvet kommer ENACO att genomföra en omorganisation. Antalet koncernbolag kommer att minska, vilket förväntas leda till en effektivare organisation och stärkt lönsamhet.

Förvärvet av Sonika kommer primärt att betalas med egna aktier.

Flerårig utvecklingssatsning bakom OFFICE-konceptet
Sedan ett antal år tillbaka har ENACO utvecklat ett nytt koncept för installation av IT-infrastruktur i kontor. Systemet är döpt till OFFICE. Under 2006 har de första projekten börjat levereras.

– OFFICE-konceptet är väldigt flexibelt. Systemet innebär att man lägger ett golv på distans från betongen. I mellanrummet drar man luft, el och data. All kanalisation sker under alltså under golvet, vilket gör att man får fullständig flexibilitet när man skall bemanna kontoret, berättar Ted Ricksäter.

– I konceptet ingår flyttbara väggar. Det är en stor fördel när man skall ändra på kontorskonfigurationen efterhand som behoven förändras. OFFICE gör också att man får en bättre inomhusmiljö. Luften som kommer in blir renare, svalare och man slipper drag.

– Vi bedömer att vi är unika med OFFICE. Det finns liknande system, men inget som är lika utbyggt som detta. Vi har lagt flera års utvecklingsarbete på systemet som vi tagit direkt över resultatet.

Halvårsresultatet pressat av stora projekt
Efter första kvartalet rapporterade ENACO att resultatet skulle förbättras successivt under året. Det dröjer dock först mot slutet av året, då ett antal större projekt färdigställs.

– Vi har ett antal större projekt som inte har kommit så långt i produktionen ännu. Där har vi räknat försiktigt eftersom vi inte vill visa upp en överdriven lönsamhet innan de är avslutade, säger Ted Ricksäter.

– En del av projekten är inom vårt nya OFFICE-koncept. Här har marginalerna varit sämre än i övriga projekt, eftersom det är en del inkörningskostnader i början. Från 2007 skall vi dock ha bättre marginaler på OFFICE än på övrig verksamhet.

– Mot slutet av året räknar vi med att ta igen en del av den svaga resultatavräkningen. Som helhet lär vi nog ändå få betrakta 2006 som ett mellanår resultatmässigt.

Resultatet är alltså svagt under första halvåret. Siffrorna blev enligt följande:

      • Omsättning: 65,6 Mkr (43,1)
      • Resultat efter finansnetto: -0,8 Mkr (-0,2)
      • Vinst per aktie: -0,12 öre (0)

För andra kvartalet isolerat blev siffrorna:

      • Omsättning: 37,8 Mkr (21,7)
      • Resultat efter finansnetto: -0,8 Mkr (0,6)
      • Vinst per aktie: -0,14 öre (0,17)

Sedan förra året har antalet aktier ökat från 352 miljoner till 563 miljoner som en följd av en nyemission.

Aktien intressant om man lyfter ögat mot 2007
beQuoted anser att man inte skall fästa alltför stor uppmärksamhet vid det svaga resultatet för första halvåret. Istället finns det en hel del som är intressant för framtiden, och då särskilt två saker:

      • OFFICE-konceptet
      • Möjligheten att växa via förvärv

OFFICE-konceptet ligger i tiden med sin fokus på att förbättra arbetsmiljön. Att satsa på hälsobefrämjande insatser för de anställda är helt enkelt inne. Dessutom bidrar systemet till ökad flexibilitet i kontorsinstallationer och det bör ha ett stort ekonomiskt värde.

Att systemet enligt Ted Ricksäter är unikt och att ENACO lagt flera års utveckling på det är positivt. OFFICE bör kunna nå betydande försäljningsframgångar och då bör också marginalerna komma.

Ted Ricksäter berättar att bolaget under hösten kommer att genomföra en analys av den egna marknaden. Målet är bland annat att skapa ett underlag för en förvärvsstrategi inom servicesektorn.

– Vi vill definiera vår marknad tydligare och få en bättre uppfattning om dess storlek. Därtill vill vi veta var ENACO står relativt sina konkurrenter när det gäller marknadsandelar och lönsamhet.

– Vi behöver särskilt få bättre kontroll på marknaden för service, då vi söker efter möjliga förvärvsobjekt inom det området.

Möjligheten att växa via förvärv är spännande. Här måste vi dock avvakta ENACOs egen marknadsanalys innan beQuoted kan bedöma potentialen i detta.

I nuläget har ENACO ett börsvärde på 73 miljoner kronor. Lyfter man ögat mot 2007 kan aktien vara en intressant, om än lite spekulativ placering.

CHRISTER JÖNSSON
[email protected]

 
 
Marknadsplats
NGM
 
 
 
 
ENACO köper teknikkonsulten Sonika.
 

 
Sonika bedriver teknisk konsultverksamhet med tonvikt på installationsledning (byggledning) av entreprenader.
 
Företaget har 11 anställda.
 
 
 
 

 
ENACO Office System ger en flexibel kontorsyta med bra inomhusklimat. 
 
 

Hugo Boss butik på Birger Jarlsgatan i Stockholm. 
 
För att värmen i butiken inte skulle bli för hög på grund av alla lamporna, installerades ett ENACO Office System.
 
Lokalen försågs med ett installationsgolv på 20 cm, som fungerar som en distributionskanal för konditionerad luft, samt ger utrymme för el- och datakablage.
 
 
 
 

Klimataggregaten reglerar temperatur och fuktighet inom snäva gränser.
 
 
 
 
Ted Ricksäter är ny vd för ENACO. Han sitter i styrelsen sedan 2004.

Ted Ricksäter är elingenjör och ekonom och har haft flera vd-befattningar inom Avnet-koncernen.

Vidare har han lång erfarenhet inom elektronikdistribution, senast från Avnet Nortec.
 
 
 
 
Nästa händelse
2006-10-30
Delårsrapport Q3 2006

Mer info
Läs mer på beQuoted

Hemsida
   
beQuoted nyhetsbrev 8 september 2006
Confidence växer med Sony

Confidence har tecknat ett samarbetsavtal med Sony. Detta innebär att företaget kommer att erbjuda Sonys produkter i sin distributörsverksamhet. Anders Kullberg har nyligen utsetts till ny vd, med ett tydligt fokus på koncernens tillväxt.

Modern kameraövervakning med hjälp av Sony
Som beQuoted tidigare berättat genomgår säkerhets- och övervakningsbranschen stora förändringar. Den säkerhetstekniska branschen håller på att smälta samman med IT/IP-industrin. Confidence är verksam i gränslandet mellan dessa.

Tack vare avtalet kan företaget nu förse sina kunder med ett komplett sortiment av Sonys produkter. Enligt Anders Hedin, produktansvarig för IP-kameraövervakning på Confidence, gäller avtalet även bildservrar, mjukvara, kringutrustning, installation och service.

Idag finns endast ett fåtal distributörer som levererar Sonys produkter. Eftersom Sony vill ta en större del av marknaden för IP-baserad kameraövervakning är tillväxtmöjligheterna goda för Confidence som redan kan IP-teknologi.

Nästan i linje med tillväxtmålet
Halvårsrapporten för 2006 sammanfattas nedan:

      • Omsättning: 43,4 Mkr (10,1)
      • Resultat efter finansnetto: 2,3 Mkr (-0,4)
      • Vinst per aktie: 1,76 öre (-0,19)

Den kraftiga omsättningsökningen förklaras till stor del av förvärven av ILS Partner och Entry Systems. Målet är att i år omsätta 100 miljoner kronor för att sedan nå 300 miljoner kronor på årsbasis i slutet av 2007.

Confidence har dock inte kommit halvvägs till det första målet än. Men å andra sidan har inte Entry Systems omsättning för de två första månaderna räknats med i halvårsbokslutet. Enligt vad beQuoted erfar så uppgick den till 3,1 miljoner kronor.

Tillväxt i fokus för ny vd
Det tycks finnas möjlighet att ta igen det man "ligger efter" med. All personal är fullbelagd under hösten och företaget satsar på att anställa mer personal. Det är viktigt att man hinner göra detta innan det fjärde kvartalet, då marknaden förväntas vara som mest gynnsam.

Vinsten för halvåret kan tyckas blygsam. Nettomarginalen blev bara dryga 5 procent. Men då ska man tänka på att Confidence presenterade ett nollresultat för det första kvartalet. I princip hela vinsten gjordes alltså under det andra kvartalet, vilket visar att Confidence är på rätt väg.

Styrelsen har vid flera tillfällen upprepat 300-miljoners-målet för 2007. Att de menar allvar demonstrerades i dagarna när Anders Kullberg utsågs till ny vd. Han har flera års erfarenhet från den säkerhetstekniska branschen. Uppdraget är att förstärka koncernens tillväxt.

– Tillväxten ska ske under lönsamhet, betonar Anders Kullberg. Målet är att ha en vinstmarginal på 5 procent vid utgången av 2007.

På dessa siffror handlas aktien för närvarande till p/e 12,5.

THOMAS LINDGREN
[email protected]



Marknadsplats
NGM
 
 
 

 

 
Sony vill ta en större del av marknaden för IP-baserad kameraövervakning.
 
 

 

IP-kameror från Sony

 
 
 
 


Anders Kullberg
Ny VD Confidence

 
Anders Kullberg var en av huvudägarna till ILS-gruppen som Confidence förvärvade vid förra årsskiftet.
 
Han är styrelseledamot i branschorganisationen EIO's regionala styrelse i Stockholm.
 
 
Fokus är att intensifiera tillväxtprocessen, genom att  strukturera och tydliggöra koncernens erbjudanden.
 
 
 

Nästa händelse
2006-10-30
Delårsrapport Q3 2006

Mer info
Läs mer på beQuoted

Hemsida
  
beQuoted nyhetsbrev 6 september 2006
Ökad chans till licensintäkter i USA

TracTechnology har ett metodpatent för MeatTrac i USA. Nu har en amerikansk patentbyrå gjort bedömningen att systemet kan vinna stora licensintäkter i USA. På Gotland har pilotinstallationen av MeatTrac Breeder på Sojdungs gård gett värdefull feedback.

Chans till licensintäkter i USA
En amerikansk patentbyrå har studerat TracTechnologys metodpatent. Patentbyrån menar att i takt med att konsumentkraven inom livsmedelssäkerhet väntas öka, kommer chanserna till stora licensintäkter i USA att stärkas.

Mats Nordström, vd för TracTechnology, är glad över beskedet:

– Vårt metodpatent betyder mycket för oss. Vi har stora förhoppningar på den amerikanska marknaden, som är stor och väldigt viktig.

– Vi kommer att intensifiera arbetet med att stärka vår position på den amerikanska marknaden, med ett utbyggt nätverk bland potentiella licenstagare, myndigheter och lobbyorganisationer.

"Triple damage" ska skydda mot patentintrång
Mats Nordström har även goda förhoppningar om att TracTechnology skall kunna skydda sitt patent mot patentintrång i USA:

– Tendensen när det gäller respekten för upphovsrätten går i positiv riktning. Tidigare var det ganska kämpigt för små bolag att hävda sin patenträtt, berättar Mats Nordström för beQuoted.

– Förut var det i USA som i Sverige, att ersättningen maximalt kunde uppgå till den skada som patentinnehavaren lidit. Följaktligen hade den som gjorde ett patentintrång allt att vinna och i stort sett inget att förlora.

– Men i USA finns numera en lagstiftning med en princip om "triple damage". Om någon fälls i domstol för patentintrång har patentinnehavaren rätt till tredubbel ersättning för de skador som denne har lidit. Det avskräcker! Därför är jag optimistisk när det gäller att skydda patentet.

I Europa pågår processen för att få patentet för MeatTrac godkänt. Eftersom ett godkänt svenskt patent ligger till grund för den europeiska ansökan, bör det bara vara en tidsfråga. Mats Nordström hoppas att det skall vara klart inom ett år.

Intäkterna första halvåret kom från andra RFID-produkter
För första halvåret 2006 blev TracTechnologys siffror enligt följande:

      • Omsättning: 1,3 Mkr (1,1)
      • Resultat efter finansnetto: -2,3 Mkr (-1,5)
      • Vinst per aktie: -0,25 kr (-0,20)

Sedan förra året har antalet aktier ökat från 7,9 miljoner till 10,2 miljoner efter en riktad nyemission.

Intäkterna under det första halvåret kom från andra RFID-produkter som företaget marknadsför. Det rör sig om lösningar för parkering, betalningssystem och tidsredovisning. Dessa produkter är spinnoff-produkter från utvecklingen av MeatTrac-systemet.

MeatTrac Breeder klart för marknadsintroduktion
Förhandlingar har inletts med en större köttproducent om att göra en pilotinstallation av MeatTrac Slaughter. Systemet syftar till att höja effektiviteten hos slakterierna och förbättra livsmedelssäkerheten.

MeatTrac Breeder fyller samma funktion som MeatTrac Slaughter, fast hos uppfödarna istället. Pilotinstallationen av MeatTrac Breeder på Sojdungs gård på Gotland har gett värdefull feedback och delsystemet är nu klart för marknadsintroduktion.

CHRISTER JÖNSSON
[email protected]

 
 
Marknadsplats
AktieTorget
 
 
 


Mats Nordström
VD TracTechnology

 
 
 
Ett metodpatent innebär ett starkare skydd för en lösning än ett teknologipatent.
 
 
MeatTrac är baserat på ett metodpatent som ger spårbarhet för hela kedjan från uppfödning till slakt och förädling.
 
 
 

MeatTrac ger spårbarhet från djur till köttdisk.
 
 
 
Återbetalningstiden för en investering i MeatTrac är kortare än ett år.
 
 
 
MeatTrac Slaughter ska ge högre produktivitet genom säker indentifiering från uppfödarleden.
 
MeatTrac Breeder på Sojdungs gård på Gotland har gett värdefull feedback.
 
 
 
Nästa händelse
2007-02-28
Bokslutskommuniké 2006

Läs mer på beQuoted

Hemsida
  
beQuoted nyhetsbrev 11 september 2006
Glycorex på rätt väg i väntan på FDA

Medicinteknikföretaget Glycorex fortsätter att utvecklas positivt, även om det sker i små steg. Företaget har nyligen fått sin första beställning från Spanien och kvartalsrapporten visar på fortsatt förbättring. Samtidigt har amerikanska FDA begärt ytterligare kompletteringar.

Spanien strategiskt viktig marknad
Spanien är en viktig marknad för Glycorex. Det är ett av de länder som genomför flest transplantationer i Europa med drygt 2.100 transplantationer per år.

Spanien är också det land som har den högsta frekvensen av transplantationer per invånare. Beställningen från Spanien innebär att Glycosorb nu beställts från 26 sjukhus i 12 länder.

I väntan på FDA-besked
Glycorex lämnade in kompletteringar till sin ansökan till amerikanska FDA (Food and Drug Administration) i juni i år. Då hade goda kliniska resultat nyligen redovisas vid en transplantationskongress.

Nyss kom FDA med beskedet att man vill ha ytterligare kompletteringar. Detta var naturligtvis en besvikelse då det fördröjer en lansering i USA, men visar ändå att FDA aktivt arbetar med ansökan.

USA-marknaden är dock inte på något sätt avgörande för bolagets framtid. Det finns det goda möjligheter att verka enbart i Europa (se beQuoted nyhetsbrev nr 18 2006).

I väntan på besked kan Glycorex ägna tiden till att positionera sig för en försäljningsstart i USA. Som vi tidigare berättat har styrelsen förstärkts med en ledamot med gedigen USA-erfarenhet. Vi bedömer därför att en lansering ska kunna ske relativt snabbt.

Insiders handlar aktier
De senaste månaderna har storägaren Magnus Wendt köpt på sig ytterligare aktier i Glycorex. Även Sverige-shejken Al-Amoudi har agerat. Han har sålt 2 miljoner B-aktier, men samtidigt köpt 500.000 A-aktier av grundaren Kurt Nilsson.

Vid en extra bolagsstämma den 8 september valdes också Oscar Wahlgren att in i styrelsen. Han agerar för Al-Amoudis räkning.

Fördubblad försäljning under första halvåret 2006
I halvårsrapporten för 2006 redovisade Glycorex en fördubblad försäljning på 7,1 Mkr (3,6).

Företaget har tidigare uppgett för beQuoted att man tror sig kunna öka försäljningen ganska kraftigt utan att öka kostnaderna nämnvärt. Det är just vad vi ser i halvårsrapporten.

Av försäljningsökningen på 3,5 Mkr har hela 2,4 Mkr letat sig ner till sista raden i resultaträkningen.

Trots det är resultatet efter finansnetto fortfarande negativt med -7,4 Mkr (-9,7). Vinsten per aktie blev -0,14 kr (-0,2).

En marknad värd 1,4 miljarder kronor per år
Glycosorb skulle kunna öka antalet transplantationer med 30 procent enligt företaget. Idag genomförs cirka 35.000 transplantationer årligen i Europa och USA. Produkten skulle alltså kunna bidra till 10.500 fler transplantationer utförs varje år.

Intäkten per patient är idag cirka 130.000 kronor i genomsnitt. Den möjliga omsättningen för Glycosorb hamnar alltså kring svindlande 1,4 miljarder kronor per år.

Detta är naturligtvis en högst hypotetisk räkneövning. Men den kan ändå förklara varför ett företag som omsätter omkring 15 miljoner kronor på årsbasis värderas till mer än 700 miljoner kronor.

Bra potential på lång sikt
På kort sikt skulle naturligtvis ett positivt FDA-besked lyfta kursen. Det är dock först på några års sikt som Glycosorb har möjlighet att uppnå sin fulla potential.

Dessutom håller företaget på att utveckla en metod för att producera universell blodplasma, det vill säga blodplasma som är blodgruppsoberoende (se beQuoted nyhetsbrev nr 15 2006 och nr 17 2005).

Marknaden för blodgruppsoberoende blodplasma beräknas vara minst lika stor som den för transplantationer över blodgruppsgränserna.

Det tar tid att etablera nya arbetsmetoder och ny teknik, men den tålmodige har goda utsikter att få se Glycorex växa till ett stort företag med en spännande produktportfölj.

THOMAS LINDGREN
[email protected]

 
 
Marknadsplats
NGM
 
 
 

Kurt Nilsson
VD Glycorex
 
 
 
 

 

 
Spanien är en ny marknad. Ett sjukhus i Barcelona har nyligen beställt Glycosorb.
 
I Spanien genomförs drygt 2.100 transplantationer per år.
 
 
 
Glycosorb används av 26 transplantationscentra i 12 länder.
 
 
 

 

 
Ett beslut från amerikanska FDA väntas under andra halvåret 2006.
 
USA-marknaden är ungefär lika stor som Europamarknaden.
 
 
 
Magnus Wendt äger 6.200.000 B-aktier, vilket motsvarar 11,4 % av kapitalet och 7,4 % av rösterna.
 
Mohammed H. Al Amoudi äger 500.000 A-aktier och 3.729.000 B-aktier, vilket motsvarar 7,8 % av kapitalet och 10,4 % av rösterna.
 
Kurt Nilsson äger 1.996.000 A-aktier och 745.854 B-aktier, vilket motsvarar 5,0 % av kapitalet och 24,7 % av rösterna.
 
 
 
Nästa händelse
2006-10-27
Delårsrapport Q3 2006

Mer info
Läs mer på beQuoted

Hemsida
  
beQuoted nyhetsbrev 5 september 2006
Aktiehandel i hockeylaget Björklöven

Hockeyklubben Björklöven gör börsentré och börjar handlas på beQuoteds inofficiella lista genom Mangold Fondkommission.

Sportslig satsning förde upp Björklöven i HockeyAllsvenskan
Björklövens hockeylag har sin hemvist i Umeå. Höjdpunkten inträffade under 1986/87 då laget vann SM-guld, följt av ett SM-silver året därpå.

De senaste tre åren har föreningen genomfört en plan för sportslig utveckling som ledde fram till en femteplats i HockeyAllsvenskan. Därmed infriades målet att återigen tillhöra topplagen.

Bolaget Björklöven AB har spelrätten för elitlaget, efter överenskommelse med den ideella idrottsföreningen IF Björklöven. Bolaget har också förvärvat Umeå Arena AB ("SkyCom Arena") från föreningen.

Ägarspridning  och nyemission gav finansiell stabilitet
I somras genomfördes en ägarspridning i bolaget i samband med en nyemission på 22,5 miljoner kronor. Tidigare led klubben av en pressad ekonomisk situation som gjorde det svårt att attrahera nya sponsorer, framförallt sådana som inte hade norrländsk anknytning.

Björklöven är ett starkt varumärke i Umeå, men även bland supportrar runt om i hela landet. Baserat på publikstatistik över grundserien 2005/2006 var Björklöven det lag som hade det högsta publiksnittet på hemmamatcherna.

Bolagets tre viktigaste operativa mål är:

      • Snarast möjligt uppnå en betryggande lönsamhet
      • Skapa ytterligare förutsättningar för sportsliga framgångar
      • Ytterligare stärka varumärket Björklöven

Genom att ekonomin nu har fått en helt annan stabilitet än tidigare, ökar förutsättningarna att attrahera nya sponsorer och inte minst, att behålla de sponsorer som under många år stöttat klubben.

Listning gör det möjligt att handla aktien
Den 5 september noterades Björklöven inofficiellt på beQuoteds lista genom Mangold Fondkommission.

Aktuella kurser uppdateras i beQuoteds OTC-system. Och kan följas på de börsskärmar som professionella aktörer använder, det vill säga på Reuters, SIX, Ecovision och IFX Portfolio.

Kurserna publiceras även i de rikstäckande morgontidningarna Dagens Industri, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet, samt på de största webbplatserna såsom DI.se, Aktiespararna, Avanza, Dagens Nyheter, MSN.se, Nordnet, Privata Affärer och Svenska Dagbladet.

Om Du vill köpa eller sälja aktier i Björklöven ska Du kontakta Din ordinarie bank eller fondkommissionär.

THOMAS LINDGREN
[email protected]



Marknadsplats
beQuoted inofficiella