beQpress
Pressmeddelanden
Mahvie Minerals: Mahvie Minerals meddelar utfall av nyttjande av teckningsoptioner serie TO1 

Mahvie Minerals meddelar utfall av nyttjande av teckningsoptioner serie TO1

Den 15 september 2023 avslutades nyttjandeperioden för Mahvie Minerals AB (publ):s ("Mahvie Minerals" eller "Bolaget") teckningsoptioner av serie TO1 ("Tecknings-optionerna"), som emitterades i samband med Bolagets företrädesemission av units i mars 2023. Nyttjandeperioden för teckningsoptionerna pågick från och med den 4 september 2023 till och med den 15 september 2023. Inga teckningsoptioner av serie TO1 nyttjades.

En (1) teckningsoption berättigade till teckning av en (1) ny aktie i Mahvie Minerals till en teckningskurs om 1,20 SEK per aktie. Inga teckningsoptioner av serie TO1 nyttjades. Därmed emitteras inga nya aktier med stöd av teckningsoptionerna.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Per Storm, VD

Mail: [email protected]

Tel: +46 70-594 90 24

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Pressmeddelande-Utfall-TO1.pdf

Om Mahvie Minerals AB (publ):

Mahvie Minerals är ett nordiskt prospekterings- och gruvutvecklingsbolag med fokus på basmetaller, ädelmetaller och specialmetaller. Bolagets huvudsakliga tillgångar finns i norska Mo i Rana, ett välkänt industri- och gruvområde omfattande såväl smältverk som brytning av järnmalm samt det finska guldprojektet Haveri, beläget i Tammerfors guldbälte. Mahvie Minerals planerar att via prospektering utöka potential och mineraltillgångar samt påbörja utveckling av gruvverksamhet.

För mer information, se Mahvie Minerals hemsida: www.mahvieminerals.se.

Augment Partners AB, tel. +46 8-604 22 55, e-post: [email protected], är Bolagets Mentor.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.