beQpress
Pressmeddelanden
beQuoted nyhetsbrev: Produktfokus kommer att öka Wilh. Sonessons försäljning 
beQuoted nyhetsbrev 20 december 2005
Hej,

När Dagens Industri utser årets börsvinnare visar det sig att flera av toppbolagen återfinns på beQuoted. Ett av dessa är Confidence som Du kan läsa om i detta nummer. Men vi börjar med Wilh. Sonesson som levererat två nyheter som kommer att öka försäljningen.

God Jul och Gott Nytt År!

Thomas Lindgren - signatur

Thomas Lindgren

 

Produktfokus ska öka Wilh. Sonessons försäljning
» Wilh. Sonesson ska öka försäljningen till dagligvaruhandeln genom dotterbolaget Friggs. I hälsofackhandeln kommer man också att kunna öka, eftersom den egna butikskedjan Naturapoteket har sålts. Därmed är eventuella intressekonflikter utraderade.
   
Nordic Holding ordnar exit för egna företagare
» Snart börjar de stora pensionsavgångarna. Medan de som har varit anställda bara har att städa skrivbordet och säga "tack för idag" en sista gång, är det värre för dem som har varit egna företagare. För dem kan Nordic Holding vara en tänkbar köpare.
   

  

Produktfokus ska öka Wilh. Sonessons försäljning

Wilh. Sonesson ska öka försäljningen till dagligvaruhandeln genom dotterbolaget Friggs. I hälsofackhandeln kommer man också att kunna öka, eftersom den egna butikskedjan Naturapoteket har sålts. Därmed är eventuella intressekonflikter utraderade.

Flera nyheter talar för ökat fokus och ökad försäljning
Wilh. Sonesson ska öka försäljningen till dagligvaruhandeln genom sitt dotterbolag Friggs, men tror också att apoteken blir en allt viktigare handelskanal för egenvårdprodukter.

I hälsofackhandeln, där företaget redan är en stor leverantör genom dotterbolagen MaxMedica och HKC Egenvård, kommer man också att kunna öka, eftersom den egna butikskedjan Naturapoteket har sålts och eventuella intressekonflikter är utraderade.

Det var ju så sent som i augusti som bolaget meddelade att Naturapoteket skulle avyttras. Och nu fyra månader senare är alltså affären klar. Det är raskt marscherat.

Dessutom köper Wilh. Sonesson ett norskt produktbolag som gör att företaget blir en betydande leverantör i Norge och når så kallad "kritisk massa".

Naturapoteket hamnar hos erfarna norska investerare
Köparen av Naturapoteket är riskkapitalbolaget Norsk Vekst Private Equity, som avser att skapa en ny stor detaljistkedja i Norden inom hälsofackhandel.

Förutsättningarna finns. Norsk Vekst Private Equity stod nämligen bakom starten av hemelektronikkedjan El-Giganten och Plantagen inom växter och trädgård. Två kedjor som från början var norska, så det är uppenbart att Norsk Vekst kan hantera såväl detaljhandel som tillväxt.

Köpeskillingen uppgår till 70 miljoner kronor och medför en realisationsvinst på cirka 17 miljoner kronor (50 öre per aktie). Naturapoteket köptes för två år sedan.

Naturapoteket kan förbli en betydande kund
Wilh. Sonesson hoppas självklart att Naturapoteket ska fortsätta köpa naturläkemedel från koncernen. Idag köper Naturapoteket cirka 40 procent av sitt sortiment därifrån.

Därför har man kommit överens med de nya köparna om att förbli en av den nya kedjans huvudleverantörer. Det begränsar minskningen av försäljningen på koncernnivå till ungefär 10 procent nästa år. Försäljningen minskar således med cirka 130 miljoner kronor i förhållande till årets totala försäljning som beräknas hamna kring 1.300 miljoner kronor.

– Det är en bra paketlösning där vi tillsammans med den nya hälsofackhandelskedjan hittat en naturlig rollfördelning, berättar Lennart Nylander, vd på Wilh. Sonesson.

Dessutom kommer den nye ägaren Norsk Vekst att satsa på tillväxt. Hälsofackhandeln i Norden är fragmenterad och köpet av Naturapoteket ses som ett första steg mot konsolidering i branschen mot en större kedjebildning om flera hundra butiker.

Om detta besannas kommer grossistbolaget HKC Egenvård och produktionsbolaget Vitamex att få leverera ökade volymer till den nya storkedjan.

Produktfokus positivt för Wilh. Sonesson
Genom försäljningen av Naturapoteket slipper Wilh. Sonesson från problemet med sina dubbla roller som både leverantör och kund. Något som har hämmat försäljningen till hela detaljistledet.

– Wilh. Sonesson skall fokusera på att vara ett starkt produktbolag inom hälsa. Utveckling, tillverkning, marknadsföring och distribution av ett brett produktsortiment är vår kärnaffär, berättar Lennart Nylander.

– Att vi blir neutrala i detaljistledet är mycket positivt för våra möjligheter att öka försäljningen, fortsätter Lennart Nylander.

Trots försäljningsminskningen på 130 miljoner kronor när man inte längre räknar in Naturapoteket, är det inte omöjligt att försäljningen sedan stiger igen. Det beror på att grossistbolaget HKC Egenvård nu kan få andra hälsokostbutiker som kunder.

– Det finns ungefär 400 butiker som säljer kosttillskott och naturläkemedel. Förmodligen kommer 150-200 ingå i den nya storkedjan, säger Lennart Nylander.

Detta tillsammans med den förväntade ökade försäljningen till den nya stora butikskedjan innebär att det kan bli frågan om betydande volymer enligt Lennart Nylander. Det är till och med fullt möjligt att Wilh. Sonesson kan kompensera för hela bortfallet.

Förvärvar norska Promed Pharma
Wilh. Sonesson fortsätter att göra affärer i Norge genom att förvärva Promed Pharma. Ett produktbolag som utvecklar och marknadsför örtmedicinska produkter. Huvudprodukten heter C24 och är en 24 timmars utrensningskur för kroppen.

Promed Pharma har på tre år kommit upp i en försäljning på cirka 20 miljoner kronor med en rörelsemarginal på cirka 10 procent.

Ovanpå detta kommer Wilh. Sonesson kunna plocka ut samordningsvinster om cirka 3 miljoner kronor.

Wilh. Sonesson blir genom förvärvet en av de ledande leverantörerna till hälsofackhandeln i Norge. Den norska omsättning fördubblas till cirka 40 miljoner kronor.

– Vi uppnår i Norge genom förvärvet vad man brukar kalla "kritisk massa". Nu är vi tillräckligt stora för att räknas som en betydande leverantör av hälsoprodukter även på den norska marknaden, som är i stark tillväxt, uppger Lennart Nylander.

Prognos för helåret 2005
Enligt Lennart Nylander ser fjärde kvartalet bra ut. Trenden från tredje kvartalet ser ut att hålla i sig. Till och med tredje kvartalet låg försäljningen på 942,7 miljoner kronor (885,0).

Resultatet för det första halvåret var svagt, men vände starkt under det tredje kvartalet. Koncernen redovisade då sitt bästa rörelseresultat någonsin. Rörelseresultatet uppgick till 23,4 miljoner kronor för tredje kvartalet isolerat (9,1).

Årets försäljning kommer att hamna kring 1.300 miljoner kronor (1.174). Naturapoteket förblir konsoliderat hela året ut. beQuoted bedömer att resultatet efter finansnetto kommer att stiga med 30-40 procent jämfört med förra årets 57,4 miljoner kronor.

Besparingsprogrammet på 6 miljoner kronor årligen är genomfört, men får sin fulla effekt först nästa år. Besparingsprogrammet var föranlett av att dubbla organisationer hade uppstått efter de senaste årens förvärv.

VD Lennart Nylander har själv köpt mer aktier i bolaget. Den 23 och 24 november köpte han sammanlagt 145.000 B-aktier och äger därefter 200.000 aktier i Wilh. Sonesson.

Med en stabilare lönsamhet kan nu en mer tillväxtinriktad fas inledas.

THOMAS LINDGREN
[email protected]

Marknadsplats
O-listan



Wilh. Sonesson är ett produktbolag inom hälsa med affärsidén att erbjuda väldokumenterade produkter som förbättrar människors hälsa och välbefinnande.













Naturapoteket, som i dagarna såldes till norska investerare, omsätter kring 180 miljoner kronor, har 150 anställda och 51 butiker.


Redeye har tidigare uppskattat att prislappen skulle kunna hamna kring 80-100 miljoner kronor, så i det perspektivet är det en liten besvikelse. Men man måste se priset i kombination med de ingångna samarbetsavtalen med Norsk Vekst.


Den nya ägarens köp av Naturapoteket ses som ett första steg mot konsolidering i branschen mot en större kedjebildning om flera hundra butiker.


Wilh. Sonesson kommer att bli en av den nya kedjans huvudleverantörer.


Koncernen kan se fram emot att få leverera ökade volymer allteftersom den nya storkedjan växer.









Lennart Nylander
VD Wilh. Sonesson


– Att vi blir neutrala i detaljistledet är mycket positivt för våra möjligheter att öka försäljningen.







Förvärvet av norska Promed Pharma beräknas ha en positiv påverkan på vinsten per aktie redan nästa år.




I Norge når man nu vad man brukar kalla "kritisk massa".









Det ser bra ut för det fjärde kvartalet. Trenden från tredje kvartalet ser ut att hålla i sig.




Årets försäljning kommer att hamna kring 1.300 miljoner kronor (1.174).





Nästa händelse
2006-02-20
Bokslutskommuniké 2005

Läs mer på beQuoted

Hemsida

  

Nordic Holding ordnar exit för egna företagare

Snart börjar de stora pensionsavgångarna. Medan de som har varit anställda bara har att städa skrivbordet och säga "tack för idag" en sista gång, är det värre för dem som har varit egna företagare. Firman måste få en ny ägare.

Köparens marknad de närmaste åren
För de flesta finns det inte någon inom familjen som kan eller vill ta över. Många av de små entreprenörerna måste därför sälja sitt bolag, och det märks. Antalet attraktiva bolag som är till salu har ökat.

För ett litet bolag är den bästa köparen i allmänhet någon person som har erfarenhet eller nätverk inom branschen.

Problemet är dock att dessa ofta saknar finansiell kapacitet att genomföra förvärvet och driva bolaget vidare. Ibland är de också ovilliga till att på egen hand ta över ett företag.

Traditionella industriföretag hade kunnat vara logiska köpare. Men dessa tenderar att vilja renodlade sina aktiviteter till det egna. Att förvärva och integrera småföretag blir en alltför udda verksamhet.

Nordic Holding gör koncerner av små företag
Det är mot denna bakgrund som man skall se Nordic Holdings affärsinriktning att förvärva och utveckla små företag.

Lars Ågren, vd i Nordic Holding, berättar om inriktningen:

– Högteknologi är det som vi är intresserade av. Skall man bedriva industriverksamhet i Sverige måste förädlingsvärdet vara väldigt högt.

– Det finns många svenska industriföretag som är världsledande i sin nisch. De har en omsättning på ett par tiotal miljoner kronor och väldigt fin lönsamhet.

– Vår avsikt är att köpa sådana företag. Vi kommer att slå ihop dem med andra närliggande företag för att få en större massa, och sedan sätta dem på börsen. Eller skifta ut enskilda företag till aktieägarna och notera dem på någon mindre lista.

Priserna är mycket moderata. Ett försäljningspris på 3-5 gånger vinsten före skatt brukar vara gängse norm. På börsen handlas samma verksamheter till det tredubbla: 10-15 gånger vinsten före skatt.

Den stora värderingsskillnaden beror på att det saknas en fungerande marknad för "private equity" i mindre företag i Sverige.

Plan för exit klar redan vid förvärv
Nordic Holding ser följande önskvärda faktorer vid en investering:

• Företaget skall ha en klar tillväxtpotential

• Företaget/företagen skall verka inom en speciell nisch

• Det skall vara möjligt att slå samman företagets verksamhet med andra liknande verksamheter

• Ledningen i det förvärvade bolaget skall tillsammans med den tidigare ägaren kvarstå i verksamheten under en längre tid

Avsikten vid förvärv är inte att kvarstå som långsiktiga ägare. Istället har Nordic Holding redan vid förvärvet en tydlig plan för hur företaget skall utvecklas för att kunna noteras eller säljas vidare.

Lars Ågren utvecklar Nordic Holdings planer:

– Vi vill att säljaren skall stanna kvar i företaget under ett till två år och vi kopplar den slutgiltiga köpeskillingen till resultatet under den perioden.

– Förutom industriföretag ser vi butikskedjor som ett utvecklingsområde. Inom detaljhandeln finns fortfarande flera sektorer där det ännu inte finns några konkreta kedjor.

– I de fallen kan Nordic Holding bidra till att fristående butiker omvandlas till en traditionell butikskedja, som sedan kan sättas på börsen.

Lönsamma projekt inom fastighetsexploatering
Nordic Holding har inte bundit sig till någon bransch eller viss typ av projekt. I nuläget driver företaget framgångsrika projekt inom fastighetsexploatering.

I Skokloster i Håbo kommun, 7 mil från Stockholm, bebygger Nordic Holding ett 20-tal tomter med småhus. Fastigheterna ingår i en samfällighet, med tennisbanor och swimmingpool. Marina vid Mälaren ingår också.

Lars Ågren berättar om Skokloster:

– I den konjunktur som vi befinner oss i nu är småhusbranschen något av det bästa som man kan hålla på med. Lönsamheten är väldigt god i större småhusprojekt som de i Skokloster.

– Vi kan redan nu se att de prognoser som vi lämnade i vårt noteringsprospekt för våra övriga fastighetsprojekt, snarare är i underkant än i överkant.

Projektet Skokloster har en beräknad engångsomsättning på årsbasis på 45-50 miljoner kronor och beräknas att vara avslutat inom kort. Projektet kommer då att ge ett mycket gott överskott.

Framtidsutsikter för Nordic Holding
Nordic Holding är idag ett ganska litet företag. Vid halvåret hade företaget ett eget kapital på blygsamma 4,1 miljoner kronor, motsvarande 6 öre per aktie.

Omsättningen för år 2005 förväntas dock bli 20-30 miljoner kronor, med ett resultat från existerande projekt på 7-8 miljoner kronor. Och företaget har förlustavdrag på 15 miljoner kronor sedan tidigare. Det egna kapitalet kan därför snabbt stärkas.

Lars Ågren förväntar sig en positiv utveckling:

– Vi är skuldfria och sitter med en portfölj med helt obelånade fastighetsprojekt, som dessutom har att stort övervärde. Realiserar vi dem får vi ett betydande kapital att arbeta med.

– Det finns mycket att göra på marknaden inom den sektor där vi arbetar. Vi kommer att ha fullt upp flera år framöver.

– Redan nästa år kommer vi att dela ut och marknadsnotera ett par mindre företag som vi har i vår aktieportfölj. Där räknar vi med betydande övervärden för aktieägarna.

Nordic Holding känns som ett intressant företag. Inte minst är begränsad konkurrens från större riskkapitalbolag i det segment där Nordic Holding är verksamt positivt. Köpeskillingarna för små företag behöver inte drivas upp, som de gjort för medelstora företag.

Nordic Holding kan därför vara en intressant långsiktig investering för de flesta investerare, som eftersträvar en diversifierad portfölj.

CHRISTER JÖNSSON
[email protected]


Marknadsplats
Nordic OTC


Nordic Holdings affärsidé är att genom investeringar i bolag med historisk lönsamhet och tillväxtpotential, samt i projekt med kort genomförandetid skapa mervärden.



Nordic Holdings målsättningar är:

• Förvärv av lönsamma bolag i storleksordning 5-20 miljoner.

• Förvärv och exploatering av fastighetsrelaterade projekt, med ett framtida saluvärde i storleksordning 20-250 miljoner.

• Alla förvärv skall vara utvecklingsbara, förvärvade bolag skall kunna växa antingen organiskt eller genom synergieffekter med andra bolag.

• Vid förvärv skall det finnas en klart definierbar exitstrategi.



I Sverige beräknas 40.000 entreprenörer att inom fem år ändra sitt ägande i sina bolag, som en följd av en generationsväxling.






Exempel på en nisch kan vara företag som tillverkar handikapphjälpmedel.






Vid förvärv av nya bolag läggs stor vikt på en kombination av det förvärvade bolagets tillväxtmöjligheter, och de mervärden och synergieffekter som kan skapas genom sammanslagningar av liknande bolag eller verksamheter.









I Skokloster Villastad exploateras cirka 20 tomter med option på ytterligare cirka 25.



Nordic Holding har option på liknande projekt med engångsomsättning på årsbasis på sammanlagt 60 miljoner kronor.









Nordic Holding har cirka 1.400 aktieägare.




Styrelse
Carl Johan Törnell (ordf.)
Carl-Gustaf Ingelman
Håkan Kilström
Lars Ågren (vd)





Nästa händelse
2006-01-30
Bokslutskommuniké 2005

Läs mer på beQuoted

Hemsida
   
Elverkets vd värnar om konkurrensen på elmarknaden

Den 8-9 januari i år drog hundraårsstormen Gudrun in över södra Sverige. 250.000 elkunder blev av med strömmen. Nerblåsta träd föll över elledningarna i en sådan omfattning att det tog mycket lång tid innan alla abonnenter på landsbygden fått sin ström tillbaka.

Det var en besvärlig tid för många. Efteråt hördes mycket kritik mot elbolagen för att de inte tagit sitt ansvar för att trygga elförsörjningen.

Ny elförsörjningslag kan slå ut små elleverantörer
Regeringen har stämt in i kritiken. Nyligen klubbades ett lagförslag, där elbolagen får betala ersättning till sina kunder redan 12 timmar efter det att ett avbrott har ägt rum.

Syftet är att elbolagen skall stimuleras att göra de moderniseringar av elnätet som krävs för att det verkligen skall fungera, även i krislägen.

Vissa hävdar dock att den nya lagen kan få negativa effekter. Sedan elmarknaden i Sverige avreglerades år 1996 har en ständig ström av uppköp av elbolag ägt rum. Jättarna Vattenfall, E.ON och Fortum har glufsat i sig och idag har de runt 90 procent av den svenska marknaden

Hans Asp, vd för Elverket i Vallentuna, menar att den nya lagen riskerar att förstärka den utvecklingen:

– Framför allt kommer de små kommunägda elbolagen att få svårt att klara en sådan ekonomisk smäll som det kan bli vid ett större strömavbrott, då de är mindre benägna att ta risker. Jag befarar att många kommuner hellre då säljer sitt elbolag.

– Visst har man pratat om privata försäkringslösningar, men det är nog osäkert om det går att hitta någon som vill bära sådana risker. Eller om elbolagen kommer att ha råd att betala sådana försäkringspremier.

– Inom Elverket Vallentuna är vi dock inte oroliga. Vi har ett bra nät och vi siktar på att förbättra driftsäkerheten ytterligare.

Produktionsenheter borde bjuda på Nord Pool var för sig
Just frågan om bristande konkurrens på elmarknaden har varit föremål för debatt under en längre tid. Hans Asp har funderat på vad som skulle kunna göras för att förstärka konkurrensen:

– Som det är idag kan i praktiken fyra stora elproducenter bestämma priset. Det är Vattenfall och E.ON i Sverige, Fortum i Finland och Statkraft i Norge. De har väldigt god kontroll över prisbildningen.

– Min idé är att varje enskild produktionsenhet borde vara tvungna att på Nord Pool lägga bud för den elkraft som just den enheten kan producera. De stora aktörerna borde alltså inte kunna bjuda ut sin elkraft från alla sina produktionsenheter i klump.

– Med en sådan förändring skulle vi få åtminstone 50–70 aktörer på elmarknaden Nord Pool och antagligen en mycket vettigare prisbildning.

– En sådan förändring kräver dock uppföljning, så att varje enhet verkligen producerat det som de har vunnit på Nord Pool.

– Helst borde det väl också vara vattentäta skott mellan olika produktionsenheterna när det gäller själva budgivningen på Nord Pool, även om det skulle bli svårt att kontrollera.

Ökad konkurrens utan att ägandet behöver brytas upp
Inget talar för att diskussionen om de stora elbolagens dominerande ställning är avslutad. Men några effektiva lösningar för att förbättra situationen har ändå inte framskymtat.

Hans Asps förslag känns dock som en möjlig och smärtfri väg till bättre konkurrens. Den stora fördelen med förslaget är att de stora elbolagen inte behöver brytas upp ägarmässigt, utan kan vara kvar i sina nuvarande ägarkonstellationer.

CHRISTER JÖNSSON
[email protected]


Marknadsplats
AktieTorget


Elverket Vallentuna levererar elenergi med tillhörande service och nätrelaterade tjänster.




Hans Asp
VD Elverket


– Min idé är att varje enskild produktionsenhet borde vara tvungna att på Nord Pool lägga bud för den elkraft som just den enheten kan producera.





Nord Pool är elbörsen där producenternas överskott av elkraft bjuds ut.


Elverket köper all energi via elhandelsplatsen Nord Pool. Företaget har ingen egen elproduktion.





Nästa händelse
2006-02-23
Bokslutskommuniké 2005

Läs mer på beQuoted

Hemsida

  

Får produktportfölj från kinesisk världsetta

Confidence har tecknat ett distributionsavtal med det kinesiska företaget Huawei Technologies för Norden och Baltikum.

Huawei är inget litet företag, försäljningen överstiger 40 miljarder kronor och är etta i världen inom Switchingteknik (dataväxel). Confidence tackar för förtroendet och tar nu ett steg framåt för att erbjuda de mest moderna och kostnadseffektiva säkerhetslösningarna.

Huawei erbjuder en komplett produktportfölj
Huawei erbjuder en komplett produktportfölj med produkter för fasta och mobila nätverk samt datakommunikation. En produktportfölj som nu Confidence kommer över för den nordiska och baltiska marknaden.

Ett ökat säkerhetstänkande ställer högre krav på hela kedjan av lösningar som Confidence levererar. Det gäller Brandväggar, Intrusion Detection Systems (system för skydd och upptäckt av intrång), Switchar, Routrar och olika typer av Nätverksstrukturer.

Confidence inriktning på säkerhet breddas med Huaweis avancerade Brandväggar och Intrusion Detection Systems. Därmed kan Confidence ambitionen om att stå i centrum av kundernas IT-struktur uppfyllas.

Huawei är ett privat kinesiskt som växer snabbt
Huawei är ett privat kinesiskt företag som startade 1988. Som många andra kinesiska företag växer det snabbt, mellan 20-40 procent per år.

Försäljningen överstiger 40 miljarder kronor. Totalt har bolaget 35.000 anställda. I Sverige finns drygt 80 anställda.

Huawei har de senaste åren tagit betydande marknadsandelar och är idag nummer ett i världen inom Switchingteknik och trea i världen inom Integrerade Accessnätverk och Optiska Nätverk.

Förvärvet av ILS Gruppen snart i hamn
Förvärvet av ILS Gruppen som vi berättade om i nyhetsbrevet nr 17 2005 är snart i hamn. Sista pusselbiten är att aktieägarna i Confidence ska besluta om en riktad nyemission till säljarna. Beslutet ska tas vid en extra bolagsstämma den 21 december.

Förvärvet av ILS Gruppen kommer att tredubbla Confidence omsättning. ILS Gruppen omsätter idag mellan 35-40 miljoner kronor med en vinst på drygt 2,5 miljoner kronor. För en mer ingående presentation av förvärvet hänvisas till nyhetsbrevet nr 17 2005.

Två emissioner kommer att genomföras, med en sammanlagd utspädning om cirka 16,5 procent. Den första är apportemissionen till säljarna för ILS Gruppen, och den andra är en kontantemission till Erik Penser Fondkommission för att täcka förvärvskostnaderna.

ILS Gruppen är ett fåmansbolag och säljarna har, av skattemässiga och privatekonomiska skäl, begärt att 65 procent av de Confidence-aktier som de får som betalning, ska säljas mot kontanter. Styrelsen har gett Erik Penser Fondkommission i uppdrag att placera aktierna.

THOMAS LINDGREN
[email protected]


Marknadsplats

NGM


Confidence affärsidé
är att vara en av de främsta internationella leverantörerna av integrerade säkerhetslösningar till ett brett urval av branscher.




Huawei erbjuder produkter för fasta och mobila nätverk samt datakommunikation.



Huawei breddar Confidence inriktning på säkerhet.



Huawei är idag nummer ett i världen inom switchingteknik (dataväxel).



Huaweis hemsida








ILS Gruppen kommer tredubbla Confidence försäljning.








Nästa händelse
2005-12-21
Extra bolagsstämma

Läs mer på beQuoted

Hemsida
Om beQuoted

beQuoted arbetar med rådgivning i samband med företagsfinansiering och med att förse aktieägare, investerare och media med information om aktiebolag och aktiekurser.

beQuoted organiserar dessutom aktiehandel tillsammans med banker och fondkommissionärer.

Målgruppen är mindre och medelstora företag.

beQuoted AB
Scheelegatan 36
112 28 Stockholm
Tel 08-692 21 90
Fax 08-33 19 40
[email protected]
www.beQuoted.com
Prenumeration

Om du vill prenumerera på beQuoteds nyhetsbrev klicka här

Om du vill avsluta din prenumeration klicka här

E-postadresser hanteras omsorgsfullt genom vår Privacy policy

Synpunkter och kommentarer uppskattas
Om du har synpunkter på innehåll, tips eller andra kommentarer att ge - hör då gärna av er