beQpress
Pressmeddelanden
beQuoted nyhetsbrev: Självförtroendet tillbaka i Confidence 
beQuoted nyhetsbrev 27 september 2005
Hej,

September har varit en månad med hög aktivitet. Orderingången har varit särskilt god i Confidence och Senea. Vidare har Glycorex meddelat nya framgångar för Glycosorb, IGE letar nya fyndigheter i hög takt och TagMaster har levererat ett system till Kina.

Trevlig läsning!

Thomas Lindgren - signatur

Thomas Lindgren

 

Självförtroendet tillbaka i Confidence
» Confidence har fått tillbaka självförtroendet. Bolaget har satsat på att bli en oberoende integratör av säkerhetssystem, medan den egna produktutvecklingen har avyttrats. Flera order tickar in och det är mycket som går åt rätt håll just nu.

Vi har bett VD Thomas Wahlgren kommentera utvecklingen.
   
Ström av order till Senea
»
Senea offentliggjorde tre nya order av elmätarsystemet CustCom i förra veckan. Marknaden reagerade positivt och kursen steg med 20 procent.
Senea
Febril aktivitet runtom i Sverige
» Hos IGE råder en febril aktivitet i sökandet efter nya fyndigheter runtom i Sverige. I Gladhammar har man borrat sitt första egna provhål.
International Gold 
Exploration
Tillfälligt avbrott i El Bibane
»
PA Resources har råkat ut för ett bakslag. Vid återuppstarten kunde oljefältet El Bibane inte producera ett naturligt flöde av olja.
PA Resources
Ordförande ökar i TagMaster
» Ordförande Jan Westlund visar sin tro på TagMaster. Han har köpt ytterligare 2,4 procent av bolaget och äger nu 5,1 procent.
TagMaster
ICM åter till Uppsala
» Transportföretaget ICM Logistik kommer åter till Uppsala efter sju månaders frånvaro. Bolaget vill köpa Östra Aros Åkeri.
ICM Logistik
Bättre eller lika bra
» Glycorex presenterade framgångsrika kliniska resultat med Glycosorb®-ABO på ett internationellt transplantationsmöte i Göteborg.
Glycorex
Magic House vill byta drycker mot sedelautomater
» Magic House vill byta verksamhet. Den nya verksamheten skall utveckla automater för sedel- och mynthantering. Bytet sker genom att förvärva Axlon International AB genom en apportemission.
Magic House
Tidigare från beQuoted

Björn Borg på ny marknad före årsskiftet

2005-09-14 11:51
   
Equity Dynamics tar korta positioner
2005-09-14 11:51
    
Formo Services kan dubbla vinsten
2005-09-06 10:18
   
Starbreeze på rätt köl igen
2005-09-01 12:23
   

  

Självförtroendet tillbaka i Confidence 

Confidence har fått tillbaka självförtroendet. Bolaget har satsat på att bli en oberoende integratör av säkerhetssystem, medan den egna produktutvecklingen har avyttrats. Flera order tickar in och det är mycket som går åt rätt håll just nu.

Vi har bett VD Thomas Wahlgren kommentera utvecklingen.

Accesskontroll till Australiensiska konsulatet i Frankfurt
Confidence fick nyligen en order för accesskontroll till Australiensiska konsulatet i Frankfurt. Ordern innefattar såväl installation som efterföljande underhåll. Värdet på själva installationen uppgår till drygt 1 miljon kronor.

– Vi tar nu steget ut i Europa. Vår avsikt är att öka försäljningen i Europa och teckna efterföljande underhållsavtal, berättar Thomas Wahlgren.

– Det här avtalet är en direkt följd av att vi återigen har blivit certifierade av Cardax som har en betydligt mer mogen produkt än i-ax. Sedan vi sålde ut i-ax under början av året kan vi arbeta med andra konkurrerande leverantörer. Det skapar nya möjligheter och gör oss mindre sårbara.

Serviceavtal med University of Dublin
Confidence har också tecknat ett underhålls- och serviceavtal med University of Dublin, Trinity College. Även det här avtalet gäller ett system för accesskontroll, men gäller dessutom ett system för kontroll av datorutnyttjande och närvaro. Avtalet gäller under 1 år och värdet uppgår till drygt 550.000 kronor.

Blandningen av gamla och moderna miljöer gör underhållet till en utmaning. Universitetsmiljön erbjuder även andra utmaningar speciellt vid läsårets början och slut, då drygt 15.000 elever och 2.500 anställda ska registreras i systemen.

Första halvåret 2005 var en besvikelse
Under första halvåret 2005 uppgick försäljningen till 10,1 Mkr. Det är inte mer än vid samma tid förra året och något av en besvikelse. Vi hade förväntat oss mer.

Resultatet efter finansiella poster blev inte heller särskilt bra. Det blev en förlust med 363 Tkr (vinst 60 Tkr), varav 1.303 Tkr var orealiserade valutakursvinster (632 Tkr).

beQuoted:Varför har försäljningen och resultatet inte blivit bättre? Resultatet blev till och med sämre än vid samma period förra året.

Thomas Wahlgren svarar:

– Vid försäljningen av i-ax* gick förre VD:n för Confidence, Peter Richards som tillika var VD i England, över till köparen NetAccess tillsammans med de tekniker som jobbat med i-ax. Kvar i England har vi haft en stympad organisation vilket har bidragit till att vi ligger efter schemat. Arbetsmarknaden i London området gör att det är mycket svårt att nyrekrytera. Det känns som om vi trampat vatten under det första halvåret.

– Ett större problem var dock att vi hade leveransproblemen med i-ax under 2004 och början av 2005. Förseningarna påverkade såväl intäkterna som kostnaderna negativt. Vi hade kunder som dröjde med att godkänna leveranserna vilket orsakade merkostnader och dessutom blev serviceavtalen, med tillhörande intäkter, fördröjda i motsvarande grad.

Den 31 mars släpptes en ny version av i-ax produktpaket, som uppvisat god funktionalitet och stabilitet. Till exempel blev i-ax nyligen leveransgodkänd av London Underground.

– Sett i backspegeln har vi nog satsat på för stora affärer. Det är en styrka att kunna ta sig an mindre order, eftersom dessa kan faktureras snabbare och ger en jämnare beläggning. Detta är någonting som vi jobbar på.

Bättre utsikter för andra halvåret 2005

beQuoted:Kommer andra halvåret att bli bättre? Det verkar som att ni har fått upp farten med alla order och man undrar om det märks i försäljningen.

Thomas Wahlgren svarar:

– Ja, andra halvåret kommer att bli bättre. Med tanke på hur vi utvecklas tror jag att försäljningen blir minst 15 miljoner under andra halvåret. Det är 50 procent mer än under det första, men det är ingen prognos utan endast som det känns just nu.

– Vi ser en ökad tendens till mer och mer offertförfrågningar som är substantiella. Viktigt att ha i minne är att en order kan ha olika leveranstid, allt från en vecka till 6 månader eller mer.

– I de två senaste rapporterna framgår det att offertstocken har växt till 40 miljoner kronor. Orderingången under andra kvartalet var bättre än under det första, men faktureringen halkar efter på grund av förseningar hos kunderna. Till exempel fick vi en stor order på Irland** som vi skulle börja med i mars, men kundens ritningsunderlag blev försenat med 2 månader vilket medförde att vi kunde börja i juni istället. Man kan säga att det är lite ”slagigt” mellan order och leverans (läs intäkter).

– Fokus ligger på att öka kraften i försäljningen. Det ska ske genom att utöka den egna säljkåren. Därtill tittar vi på ett antal möjliga förvärv i Sverige och Baltikum som kan komplettera kundbasen eller medföra ytterligare kompetens i integrerade säkerhetssystem.

Redan nu kan man se att försäljningstakten ökar. Sedan rapporten för första kvartalet släpptes den 30 maj tills dagen då rapporten för andra kvartalet släpptes den 23 augusti, har Confidence fått in order för 9,5 miljoner. Ett stort antal offerter ligger nu ute för beslut hos kund. Nedlagt försäljningsarbete väntas bära frukt under andra halvan av 2005 och Thomas Wahlgren förväntar sig att försäljningen ökar snabbt under resten av 2005.

– Vi jobbar på målmedvetet, strategin är ju lagd och personal, ledning och styrelse är helt överens om målsättningarna.

– En av målsättningarna är att växa med lönsamhet. En annan är att vi ska uppnå ett positivt rörelseresultat före avskrivningar för 2005, förutsatt att vi kan jobba igen delar av de förseningar vi drabbats av under det första halvåret. Det råder en helt ny stämning i bolaget.

THOMAS LINDGREN
[email protected]
   
Tidigare publicerade artiklar om Confidence:
» Confidence går en oberoende väg

Marknadsplats
NGM




Confidence koncernen
har som mål att vara en av de främsta internationella leverantörerna av integrerade säkerhetslösningar till ett brett urval av branscher.



  
   
  




University of Dublin, Trinity College,
grundades år 1592 och har cirka 2.800 anställda och 15.000 elever.
   
Utrustningen är en mix av passersystem från Cardax och i-ax.



Försäljning per land

  

*
Den 12 januari avyttrades produktbolaget i-ax Ltd. till NetAccess Software Ltd, ett bolag som ägs av Confidence förre VD Peter Richards, se nyhetsbrev nr 6 2005.


Thomas Wahlgren
VD Conficence



Business Idea

To provide customers with security solutions and products that are competitive in functionality and provide the best return on investment.
Mission
The Confidence Group - a premier international supplier of Security and access control solutions to a wide number of market sectors and a large number of countries.
Vision
To become the leading independent European supplier of integrated security solutions.






**
Ordern avser en säkerhetslösning till en tidigare kund. Initialordern uppgår till 2,3 miljoner kronor men kan bli större, se nyhetsbrev nr 6 2005.



Den första ordern inom säkerhetssystem för den svenska verksamheten förväntas under tredje kvartalet.

Confidence tror mycket på RiskWatch-agenturen. Den amerikanska leverantören har redan lämnat in över hundra uppslag på kunder spridda över Europa och i Sverige.





Nästa händelse
2005-10-25
Delårsrapport Q3 2005


Läs mer på beQuoted

Hemsida
Order som Confidence erhållit under de senaste fyra månaderna

Underhållsavtal med London Underground (i-ax), 2005-08-23
Confidence har erhållit ett underhållsavtal med London Underground. Underhållet avser det befintliga dörrkontroll- och passersystemet, som övervakar London Undergrounds mest känsliga utrymmen för IT- och telefonutrustning på 62 platser.

Värdet beräknas till drygt 2 miljoner kronor över tre år. Optionen på ytterligare två år beräknas till ytterligare 1,5 miljoner kronor.

– För Confidence UK, innebär detta att stocken av underhållsavtal nu nått en nivå som ger verksamheten en stabil grundintäkt för de närmast kommande åren, säger Cass Swallow, VD Confidence UK Ltd.

Distributionsavtal med det amerikanska företaget RiskWatch, 2005-08-19
Confidence har tecknat ett exklusivt distributionsavtal för Europa med det amerikanska företaget RiskWatch. RiskWatch är marknadsledande inom automatiserad säkerhetsanalys och riskbedömning av företag och organisationer.

Produkten Security Risk Management inkluderar riskbedömning av personal, företag och informationssystem. Produkten identifierar riskerna, uppmärksammar svagheter och beräknar förluster. Lösningen rekommenderar lämpliga steg för att höja företagets säkerhetsstandard baserat på avkastning på investerat kapital (ROI).

Confidence räknar med att deras närvaro hos kunder kommer att stärkas genom produkten, eftersom man kommer att gå igenom kundens totala säkerhetssituation och föreslå lämpliga säkerhetstekniska och organisatoriska åtgärder.

Ett större antal förfrågningar har redan erhållits från Norden, Baltikum och Europa.

Centraliserar serverdrift och övervakning i bankmiljö, 2005-06-21
Confidence har erhållit en order om 1 miljon kronor tillsammans med sin partner Portal AB, inom affärsområdet Digital Server Management. Kunden är en större nordisk bank.

Utrustningen avser styrning och övervakning av större serverparker. Bankens målsättning är att centralisera styrning och övervakning av tre datahallar samt ytterligare lokalkontor belägna i Norden.

Första leverans sker omgående och det kompletta systemet skall vara fullevererat under tredje kvartalet 2005.

RFID-baserade säkerhetslösningar för flygindustrin, 2005-06-21
Confidence har erhållit en testorder för RFID-baserade sigill för försegling av utrustning, komponenter och utrymmen ombord på flygplan. Beställaren är Thomsonfly, före detta Britanniagruppen.

RFID-sigillet gör att kontrollen av om något icke önskvärt föremål smugglats ombord på planet och gömts i utrymme försett med sigill, blir säkrare och går avsevärt snabbare än med dagens manuella metoder.

RFID-sigillet larmar dessutom när det är dags att kontrollera eller byta utrustning och komponenter i flygplanet enligt periodiska underhållsscheman.

Förutsatt ett positivt utfall på testen avser Thomsonfly att förse hela sin flygplansflotta, ett hundratal flygplan, med samma utrustning. I så fall är ordern värd cirka fem miljoner kronor.

Tradingmiljö för en av Sveriges största leverantörer av elenergi, 2005-06-14
Confidence har erhållit en order inom affärsområdet Server Management avseende tradingmiljö för en av Sveriges största leverantörer av elenergi. Ordern som delas med partnern Portal AB är värd 750.000 kronor.

Energibolaget använder utrustningen för att placera handlarnas datorer i en säker och skyddad datahallsmiljö. Handlaren har fortsatt full access till datorns samtliga anslutningar vid sin arbetsplats.

Lösningen medför att service och underhåll kan skötas centralt i datahallen. Dessutom får handlaren bättre utrymme vid arbetsplatsen samtidigt som ljudnivån och värmeutvecklingen minskar.





Avtalet är tillsvidare ett så kallat ”Letter of Intent”. Det kommer att undertecknas så fort som den formella offentliga protestperioden har gått ut. Confidence räknar med ett besked under slutet av september.







Amerikanska RiskWatch
har utsett Confidence till sin exklusiva representant i Europa.

RiskWatch tar oss ett stort steg framåt i vår strävan att erbjuda väl avvägda och ekonomiskt sunda säkerhetslösningar. Vi har redan erhållit förfrågningar från Sverige, Centraleuropa och Baltikum, säger Thomas Wahlgren, VD för Confidence.








– Lösningen garanterar kunden
full kontroll över sin serverpark oavsett status på det interna nätverket och intern status på övervakad server. Utrustningen medger även fjärrkontrollerad omstart via nätverksanslutna eluttag, uppger Patrik Frithiof, VD Confidence Sweden.



Testen följs med stort intresse
av såväl flygplanstillverkare som andra flygbolag och ansvariga myndigheter inom flygindustrin. Ett fungerande RFID-sigill förväntas på ett markant sätt kunna öka säkerheten, förenkla kontroller och sänka kostnaderna för flygbolagen.








– Vi ser redan nu av intresset
att fler affärer av samma dignitet finns att vänta, uppger Patrik Frithiof, VD Confidence Sweden.

   
Ström av order till Senea

Senea offentliggjorde tre nya order av elmätarsystemet CustCom i förra veckan. Marknaden reagerade positivt och kursen steg med 20 procent.

Den första ordern ut var till Mälarenergi Elnät. Ordern omfattar mätvärdesinsamling från 2.000 av Mälarenergi Elnäts större elförbrukare samt infrastruktur för att samla in mätvärden från alla 100.000 av Mälarenergis elkunder.

VD Bengt Sundling uppger i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt att ordervärdet uppgår till några miljoner kronor.

- Det är ingen stor order, men viktig, eftersom det är en stor kund.

Den andra ordern ut var till Nässjö Affärsverk Elnät. Avtalet gäller mätvärdesinsamling för samtliga 10.000 elkunder. Ordern omfattar ett komplett åtagande med 2 år löptid och är värd cirka 14,5 miljoner kronor.

Sist men inte minst offentliggjordes en norsk order från Røros Elektrisitetsverk. Ordern omfattar mätvärdesinsamling från samtliga 5.200 kunder. Røros Elektrisitetsverk är det femtonde nätbolaget som valt att bygga fullt ut på Senea CustCom.

- I Norge vilar alla investeringsbeslut gällande insamlingssystem enbart på kommersiella villkor. Det är därför glädjande att se intresset öka för fullutbyggnad med våra system. Røros Everk blir härmed ett av ett fåtal norska nätbolag som tagit steget fullt ut. Tidigare har Senea levererat ett komplett system till Vesterålskraft Nett omfattande 11.000 mätpunkter, säger Bengt Sundling.

    
Marknadsplats
O-listan
   
Nästa händelse 2005-10-27
Delårsrapport Q3 2005
   
Mer info
Läs mer på beQuoted
   
Hemsida
Febril aktivitet runtom i Sverige

Hos International Gold Exploration råder en febril aktivitet i sökandet efter nya fyndigheter runtom i Sverige. I Gladhammar har man borrat sitt första egna provhål och det ser enligt geofysikern Torgrim Svensson mycket lovande ut.

Torgrim Svensson kommenterar också fyndigheterna i Olserum:

– Hittills har vi kunnat begränsa fyndigheterna i väster, men österut har vi inte hittat något slut. Inte heller har vi hittat något slut nedåt. 

IGE delar tillsammans med Nobel Metall på ett undersökningstillstånd för området vid Hässjaberg, i Ljusdals kommun. I området har block med höga halter av guld påträffats samt även halter av koppar, nickel, palladium och kobolt.

I Bergslagen har man fått ytterligare ett undersökningstillstånd, Blanka gruva söder om Stråssa. Det är det fjärde området i Lindersbergs kommun man får tillstånd att undersöka. Det som är av intresse är främst koppar och järn.

IGE har kallat till extra bolagsstämma för att besluta om ett aktierelaterat incitamentsprogram riktat till ledningen och andra nyckelpersoner i bolaget samt ett ersättningsförslag för externa styrelseledamöter.

Detta kommer att ske genom emission av skuldebrev förenat med avskiljbara teckningsoptioner. Utspädningseffekten kommer att uppgå till cirka 3,8 procent.

    
Marknadsplats
Oslo Börs SMB lista och NGM
   
Nästa händelse 2005-11-23
Delårsrapport Q3 2005
   
Mer info
Läs mer på beQuoted
   
Hemsida
Tillfälligt avbrott i El Bibane

PA Resources har råkat ut för ett bakslag. Vid återuppstarten kunde oljefältet El Bibane inte producera ett naturligt flöde av olja. Oljefältet som ligger utanför Tunisiens kust hade tillfälligt stängts ned för underhåll och reparationer.

Ett nytt utvecklingsarbete för att utvinna olja ur El Bibane beräknas bli färdigt under första kvartalet 2006. Candax Energy är operatör av oljefältet och PA Resources ägarandel uppgår till 25 procent.

PA Resources har också meddelat att man kommer att utnyttja möjligheten att låna 100 miljoner dollar som tecknades den 1 juli 2005. Lånet skall finansiera förvärvet av oljefältet Didon.

Det var under försommaren som bolaget förvärvade de resterande 78 procenten i Didonfältet och 35 procent i Zarat från den tidigare operatören MP Zarat Ltd. Ägarandelen uppgår nu till 100 procent i Didon och 45 procent i Zarat, och PA Resources är därmed ett av de största oljebolagen på den tunisiska marknaden.

PA Resources har kallat till extra bolagsstämma för besluta om ett aktierelaterat incitamentsprogram riktat till ledningen och andra nyckelpersoner i bolaget samt ett ersättningsförslag för externa styrelseledamöter.

Detta kommer att ske genom emission av skuldebrev förenat med avskiljbara teckningsoptioner. Utspädningseffekten kommer att uppgå till cirka 3,8 procent.

    
Marknadsplats
Oslo Börs SMB lista och NGM
   
Nästa händelse 2005-11-16
Delårsrapport Q3 2005
    
Mer info
Läs mer på beQuoted
   
Hemsida
Ordförande ökar i TagMaster

Ordförande Jan Westlund visar sin tro på TagMaster. Han har köpt ytterligare 2,4 procent av bolaget och äger nu 5,1 procent.

Den 19 september listades TagMaster på Nya Marknaden. Remium Securities bistår bolaget som sponsor och likviditetsgarant. Tidigare var TagMaster listat på beQuoteds inofficiella lista.

TagMasters CombiTag har valts för accesskontroll vid Skyway-husen i Kina. Systemet har installerats vid entrén och i de två torn som innehåller bostäder. De boende kan nu komma och gå utan koder och magnetkort, så länge som de har var sin ID-bricka från TagMaster.

En CombiTag är en AVI-bricka som kan identifieras med både kort- och långdistansläsare. Produkten är framtagen i ett teknologiskt samarbetet med HID som är ett dotterbolag till Assa Abloy.

Ett annat tillämpningsområde för TagMasters AVI-brickor är trafikreglering. I Madrid används automatiska bommar för att begränsa trafiken i vissa avgränsade områden. Typiska sådana områden är privata vägar, busskörfält, gågator och historiska miljöer. Genom att sätta TagMasters AVI-brickor på insidan av till exempel bussarnas vindrutor kan dessa tillåtna fordon identifieras automatiskt och bommarna öppnas.

    
Marknadsplats
Nya Marknaden
   
Nästa händelse 2005-10-21
Delårsrapport Q3 2005
   
Mer info
Läs mer på beQuoted
   
Hemsida
ICM åter till Uppsala

Transportföretaget ICM Logistik kommer åter bli representerade i Uppsala efter sju månaders frånvaro. Bolaget har träffat en överenskommelse med Östra Aros Åkeri AB om förvärv av dess verksamhet. Östra Aros omsatte 6,5 Mkr under det senaste räkenskapsåret.

Om de fackliga förhandlingarna går som de ska kommer ICM från och med den 1 oktober öka organisationen med sju anställda, vagnsparken med sex fordon och magasinsytan med 2.500 kvadratmeter. Förvärvet av Östra Aros Åkeri AB kommer att ske genom dels kontant betalning och dels genom betalning med aktier i ICM.

ICMs VD Thomas Hanbo kommenterar förvärvet:

- Den ökning vi haft i vår kärnverksamhet under 2005 har märkts också i Uppsala där flera nya kundavtal har slutits. Vi kan nu betjäna våra kunder i Uppsala med fler lokala krafter och mindre support från Stockholm, vilket stärker vår konkurrenskraft på båda orterna.

- Genom förvärvet skaffar vi också ytterligare 2.500 kvm magasinsyta, något som vi är i stort behov av.

    
Marknadsplats
AktieTorget
   
Nästa händelse 2006-02-16
Bokslutskommuniké 2005
   
Mer info
Läs mer på beQuoted
   
Hemsida
Bättre eller lika bra

Glycorex presenterade framgångsrika kliniska resultat med Glycosorb®-ABO på ett internationellt transplantationsmöte i Göteborg.

Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, Sahlgrenska Universitetssjukhuset samt två tyska transplantationscentra presenterade resultat från transplantationer av njurar.

Det var från givare med blodgrupp A, AB eller B till mottagare med blodgrupp O, A eller B i åldrarna 1 till 66 år. Jämfört med transplantationer från avlidna blodgruppskompatibla givare ansågs resultaten vara bättre eller lika bra.

Universitetssjukhuset i Lund presenterade även framgångsrika resultat av hjärttransplantationer över blodgruppsgränsen.

    
Marknadsplats
NGM
   
Nästa händelse 2005-10-28
Delårsrapport Q3 2005
   
Mer info
Läs mer på beQuoted
   
Hemsida
Magic House vill byta drycker mot sedelautomater

Magic House vill byta verksamhet. Den nya verksamheten skall utveckla automater för sedel- och mynthantering. Bytet sker genom att förvärva Axlon International AB genom en apportemission.

Apportemissionen utgörs av 192.000.000 nyemitterade aktier i Magic House. Den befintliga verksamheten med energidrycker kommer att säljas ut till aktieägarna.

Det resterande innehavet i Dacke Group (Nya Marknaden) har avyttrats. Antalet aktier som såldes uppgick till 2.396.458 stycken. Försäljningen medförde en mindre bokföringsmässig förlust, men samtidigt gav den ett viktigt kapitaltillskott till bolaget. Om försäljningen skedde över marknaden hamnade bruttotillskottet på 1,3 miljoner kronor uppskattningsvis (beQuoteds anm).

Energidryckerna säljer bra på Island. Magic House har därför justerat upp försäljningsprognosen för Island, från en ökning på minst 15 procent till en ökning på minst 35 procent jämfört med 2004.

Tillsammans med det samägda bolaget Biljon Kommunikation kommer Magic House att påbörja en massiv marknadsbearbetning mot hotell restauranger, catering och krogar i Sveriges storstäder.

    
Marknadsplats
AktieTorget
   
Nästa händelse 2005-10-28
Delårsrapport Q3 2005
    
Mer info
Läs mer på beQuoted
   
Hemsida
Om beQuoted

beQuoted arbetar med rådgivning i samband med företagsfinansiering och med att förse aktieägare, investerare och media med information om aktiebolag och aktiekurser.

beQuoted organiserar dessutom aktiehandel tillsammans med banker och fondkommissionärer.

Målgruppen är mindre och medelstora företag.

beQuoted AB
Scheelegatan 36
112 28 Stockholm
Tel 08-692 21 90
Fax 08-33 19 40
[email protected]
www.beQuoted.com
Prenumeration

Om du vill prenumerera på beQuoteds nyhetsbrev klicka här

Om du vill avsluta din prenumeration klicka här

E-postadresser hanteras omsorgsfullt genom vår Privacy policy

Synpunkter och kommentarer uppskattas
Om du har synpunkter på innehåll, tips eller andra kommentarer att ge - hör då gärna av er