beQpress
Pressmeddelanden
JonDeTech: JONDETECH SENARELÄGGER ÅRSSTÄMMAN OCH PUBLICERING AV ÅRSREDOVISNING 

JONDETECH SENARELÄGGER ÅRSSTÄMMAN OCH PUBLICERING AV ÅRSREDOVISNING

Styrelsen i JonDeTech Sensors AB (publ) ("Bolaget") har beslutat senarelägga Bolagets årsstämma, från den 4 maj 2023 till den 25 maj 2023. Publicering av årsredovisningen för 2022 senareläggs till den 4 maj 2023. En kallelse till årsstämman den 25 maj 2023 publiceras genom separat pressmeddelande.

Styrelsen har tillsammans med ledningen i Bolaget beslutat att senarelägga årsstämman för 2023. Årsstämman flyttas från den 4 maj 2023 till den 25 maj 2023. Vidare senareläggs publicering av årsredovisningen för räkenskapsåret 2022 från den 13 april 2023 till den 4 maj 2023. Anledningen till senareläggningen är att Bolaget behöver ytterligare tid för arbetet med årsredovisningen och för efterföljande förberedande åtgärder inför årsstämman.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Dean Tosic, vd JonDeTech, tel: +46 73 994 85 70, mail: [email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
2023-04-12 PM Senarelaggande-av-AGM.pdf

Om JonDeTech

JonDeTech är en leverantör av sensorteknologi. Bolaget marknadsför en portfölj av IR-sensorelement baserade på egenutvecklad nanoteknologi samt på kisel-MEMS. Nanoelementen är extremt tunna, byggda i flexibel plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad vilket öppnar för en mångfald av applikationer, till exempel temperatur- och värmeflödesmätningar, närvarodetektion och gasdetektion. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: https://www.youtube.com/watch?v=mORloeCxbPE&t=122s.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.