beQpress
Pressmeddelanden
Urb-it: AKTIEÄGARE FÖRESLÅR NY STYRELSEORDFÖRANDE I URB-IT 

AKTIEÄGARE FÖRESLÅR NY STYRELSEORDFÖRANDE I URB-IT

Aktieägare i Urb-it AB (publ) ("Urb-it" eller "Bolaget") föreslår att Jan Berg väljs som ny styrelseordförande vid extra bolagsstämma den 21 november 2022.

Fredrik Warstedt har meddelat att han i samband med stämman kommer att avgå som styrelseledamot och styrelseordförande i Bolaget. För att säkerställa ett strukturerat och effektivt styrelsearbete med förankring i Bolagets affärsplan och strategi under perioden fram till nästa årsstämma föreslår aktieägare i Urb-it att Jan Berg utses till ny styrelseordförande i Bolaget vid extra bolagsstämma den 21 november 2022, och därmed ersätter Fredrik Warstedt som styrelseordförande.

Jan Berg är advokat och delägare på Advokatfirman Lindahl KB:s stockholmskontor. Jan har varit aktiv vid advokatbyråer sedan 2004 och arbetar idag med företagstransaktioner och corporate governance och har lång erfarenhet av att jobba med klienter inom bl.a. IT- och fastighetsbranschen. Jan har en jur. kand. från Stockholms universitet och en MBA från Handelshögskolan i Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:

Kevin Kviblad, VD, [email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Urb-it-AB-publ-Pressmeddelande-styrelseordforande-221118.pdf

Om Urb-it AB (publ)

Urb-it är verksamma inom logistiksektorn och tillhandahåller tjänster för paketleveranser. Kunderna återfinns inom ett flertal sektorer, med huvudsaklig inriktning mot e-handelsmarknaden. Verksamheten drivs via flertalet dotterbolag i Frankrike och Storbritannien. Sedan oktober 2020 är bolaget ett certifierat B-Corp.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-503 015 50 och på e-postadressen [email protected].

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.