beQpress
Pressmeddelanden
Arcane Crypto: Arcane Research offentliggör avtal med Nexo för att tillhandahålla analystjänster 

Arcane Research offentliggör avtal med Nexo för att tillhandahålla analystjänster

Arcane Research, ett affärsområde inom Arcane Crypto, offentliggör idag ett avtal gällande analys med Nexo, en av världens ledande institutioner inom digitala tillgångar. Arcane Research kommer producera analys för båda Nexos kundgrupper - retail och premium - och distribuera analys på veckobasis.

"Vår mission på Nexo är att lyfta kundupplevelsen och kontinuerligt addera värde till våra kunder och vårt community," säger Troy Gravitt, Head of Communications på Nexo och lägger till "En viktig del av detta arbete är att ge våra kunder nödvändig marknadsinformation, nya insikter och analys för att de ska kunna göra informerade beslut och vara framgångsrika. Vårt samarbete med Arcane Research ger oss flexibilitet i att erbjuda kunder marknadsledande analys samtidigt som vi fortsätter att skala upp vår kärnaffär. I tillägg till nytt innehåll för Nexos retail kunder kommer vi fortsätter arbeta med Arcane för att erbjuda Nexos Prime-kunder bästa möjliga marknadsanalys."

"Vi är verkligen glada över att kunna presentera detta samarbete där vi tillgodoser Nexos behov av innehåll och analys. Vi vill ge Nexos kunder självförtroende i att investera i digitala tillgångar och hålla dem uppdaterade gällande marknadsutvecklingen," säger Bendik Norheim Schei, Head of Research på Arcane. 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Torbjørn Bull Jenssen, VD, Arcane Crypto AB
e-mail: [email protected]
web: investor.arcanecrypto.se

Om Nexo
Nexo är en av världens ledande reglerade institutioner för digitala tillgångar. Bolagets mission är att maximera värdet och användbarheten av kryptotillgångar genom att erbjuda handelstjänster med mer än 300 tillgångspar, skatteeffektiv kredit i Instant Crypto Credit Lines™, Earn Crypto Interest med hög avkastning, sofistikerade OTC möjligheter samt en ledande försäkring och säkerhet i Nexo Wallet. Nexos handelsplattform har möjliggjort trasaktioner om mer än 80 miljarder USD för fler än 4 miljoner användare globalt.

Besök nexo.io för ytterligare information.

Om Arcane Crypto
Arcane Crypto utvecklar infrastrukturen och produkterna som möjliggör användandet av bitcoin och digitala tillgångar. Arcane bygger en plattform där användare kan lära sig om samt handla och investera i digitala tillgångar, allt med ett användarkonto. Vi utbildar och bygger förtroende genom att tillhandahålla marknadsledande analyser. Arcane uppnår skalbarhet genom att erbjuda en plattform med öppna API som ger tredjeparter möjlighet att utveckla och distribuera sina produkter till våra användare.

Prenumerera på pressmeddelanden och finansiell information: https://investor.arcanecrypto.se/

Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market och Mangold Fondkommission är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550, E-mail; [email protected], www.mangold.se http://www.mangold.se.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Pressmeddelande Arcane-Nexo-samarbete.pdf

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.