beQpress
Pressmeddelanden
Arcane Crypto: Nomineringskommittén föreslår förändringar i Arcane Cryptos styrelse 

Nomineringskommittén föreslår förändringar i Arcane Cryptos styrelse

Stockholm, 28 oktober 2021 - Styrelsen i Arcane Crypto AB ("Arcane Crypto" eller "Bolaget") har idag mottagit ett förslag från Bolagets nomineringskommitté om att sammankalla en extra bolagsstämma för att besluta om förändringar i Bolagets styrelse. Nomineringskommittén föreslår att Michael Jackson utses till styrelseordförande och att Sïmon Saneback och Mikkel Riiber utses till nya styrelseledamöter. Jonatan Raksnes kommer att lämna sin position som styrelseordförande och styrelseledamot och Anna Svahn, Kristian Kierkegaard och Viggo Leisner kommer att förbli styrelseledamöter.

"Vi är glada över nomineringskommitténs förslag att utse Michael till styrelseordförande samt Simon och Mikkel till styrelseledamöter. Michaels breda erfarenhet som inkluderar operativa roller i Skype och Mangrove Capital, samt styrelseerfarenhet från Blockchain.com, gör honom till en viktig ny medlem i Arcanes team," säger Torbjørn Bull Jenssen, VD, Arcane Crypto.

Nomineringskommitténs övriga förslag kommer att offentliggöras i kallelsen till Arcane Cryptos extra bolagsstämma. Nomineringskommittén föreslår att den extra bolagsstämman anordnas så snart som möjligt. 

Nomineringskommittén består av Kristian Lundkvist, (representerar Middelborg Invest AS), Ketil Skorstad, (representerar Tigerstaden AS och andra bolag kopplade till Ketil Skorstad) och Morten Klein (representerar Klein Invest AS). Kristian Lundkvist är ordförande i nomineringskommittén.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Torbjørn Bull Jenssen, VD, Arcane Crypto AB
E-mail: [email protected]

 

Om Arcane Crypto
Arcane Crypto utvecklar och investerar i projekt med fokus på bitcoin och digitala tillgångar. Arcane driver en portfölj av företag som spänner över värdekedjan för digital finansiering. Som koncern levererar vi tjänster inriktade på betalningar, investeringar och handel. Dessutom har vi en media- och forskningsavdelning.

Arcane strävar efter att bli en ledande aktör inom digitala tillgångar genom att växa de befintliga verksamheterna, investera i avancerade projekt och genom förvärv och konsolidering.

Prenumerera på pressmeddelanden och finansiell information: https://investor.arcanecrypto.se/

För mer information, besök: https://www.arcane.no/

Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market och Mangold Fondkommission är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550, E-mail; [email protected], www.mangold.se http://www.mangold.se.

 

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PR Nomineringskommitten-foreslar-forandringar-i-styrelsen.pdf

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.