beQpress
Pressmeddelanden
Arcane Crypto: Arcane Cryptos kryptobörs Trijo inleder samarbete med Trustly 

Arcane Cryptos kryptobörs Trijo inleder samarbete med Trustly

Stockholm den 30 juli 2021 - Arcane Cryptos helägda dotterbolag Ijort Invest AB (Trijo) inleder ett samarbete med betaltjänstsföretaget Trustly. Betalningslösningen kommer att lanseras på Trijos plattform inom de närmaste dagarna. Därmed blir Trijo den första kryptobörsen att erbjuda Trustly som betalningsalternativ i Europa.

Trijo förlitar sig för närvarande på banköverföringar (SEPA) och kreditkortstransaktioner för insättning av likvider. Genom samarbetet med Trustly blir nu betalningsupplevelsen på plattformen ännu bättre. Ledningen för Trijo förutspår att en stor del av kundernas framtida insättningsvolymer kommer att göras via Trustly med anledning av dess användarvänlighet och snabbhet.

"Trustly är ett av Europas ledande betaltjänstföretag och samarbetet med oss som etablerad kryptobörs är ett viktigt erkännande för både kryptovalutor och sektorn generellt. Hittills har traditionella betaltjänstleverantörer hållit sig borta från kryptosektorn, men detta är helt klart på väg att förändras, och vi är glada att leda utvecklingen," säger Totte Löfström, vd för Trijo.

"Dessutom är vi imponerade av Trustlys processer för att säkerställa transparens och säkerhet. De har tagit sig tid att lära sig hur kryptovalutor fungerar och hur betaltjänstföretag kan agera för att säkerställa kundkännedom (KYC) och förebygga penningtvätt. Detta är en viktig förtroendefaktor för oss som kryptoaktör".

Om Trijo

Trijo är den enda Sverigebaserade kryptovalutabörsen som erbjuder transaktioner i realtid och är registrerat hos Finansinspektionen. Trijo erbjuder en enkel och säker process för kunderna att komma igång med att köpa och sälja kryptovaluta bland annat med hjälp av BankID för identifiering och inloggning. Trijo erbjuder för närvarande handel i BTC, ETH och LTC mot EUR. Framöver planerar Trijo bland annat att utveckla och erbjuda utlånings- och sparprodukter baserade på kryptovalutor. I Trijos verksamhet ingår också nyhetstjänsten Trijo News, som bedrivs redaktionellt fristående från övrig verksamhet.

För mer information om Trijo Exchange https://trijo.co/ och Trijo News https://news.trijo.co/.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Totte Löfström, vd, Ijort Invest AB (Trijo)

E-mail: [email protected]

Torbjørn Bull Jenssen, vd, Arcane Crypto AB

E-mail: [email protected]

Om Arcane Crypto
Arcane Crypto utvecklar och investerar i projekt med fokus på bitcoin och digitala tillgångar. Arcane driver en portfölj av företag som spänner över värdekedjan för digital finansiering. Som koncern levererar vi tjänster inriktade på betalningar, investeringar och handel. Dessutom har vi en media- och forskningsavdelning.

Arcane strävar efter att bli en ledande aktör inom digitala tillgångar genom att växa de befintliga verksamheterna, investera i avancerade projekt och genom förvärv och konsolidering.

Prenumerera på pressmeddelanden och finansiell information: https://investor.arcanecrypto.se/

För mer information, besök: https://www.arcane.no/

Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market och Mangold Fondkommission är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550, E-mail; [email protected], www.mangold.se http://www.mangold.se.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PM-Arcane-Crypto-Trustly.pdf

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.