beQpress
Pressmeddelanden
ASTG: ASTG upprätthåller leveranstakten i israelprojektet under Q3 

ASTG upprätthåller leveranstakten i israelprojektet under Q3

ASTG meddelar att man levererat antenner till ett värde av omkring 8,9 MSEK till den israeliska kunden under det 3:e kvartalet 2019, vilket är i enlighet med leveransplanen för detta kvartal.

"Det är med tillfredställelse jag noterar att leveranstakten kunnat upprätthållas även under det 3:e kvartalet och att den håller på att stabiliseras på önskad nivå. I och med leveranserna under det 3:e kvartalet har ASTG fakturerat omkring en tredjedel av befintligt ordervärde som härrör från den israeliska kunden", säger Carsten Drachmann i en kommentar.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Carsten Drachmann, CEO
Email: [email protected]
Telefon: +44-7444 475949

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
ASTG Pressrelease 2019-09-26.pdf

Om Advanced Stabilized Technologies Group AB

I ASTG ingår det helägda dotterbolaget AIMS AB.

ASTG AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa 4-axliga stabiliserande VSAT antenner för framförallt marina installationer. Bolaget driver dessutom utvecklingsprojekt baserade på C2SAT:s antennrobot. AIMS AB utvecklar och säljer avancerade tröghetssensorsystem, IMU:er som är avsedda för mätning av rörelser i tre dimensioner.

Bolagets säte är i Stockholm.

Denna information är sådan som ASTG AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 september 2019 kl. 14.15 CET.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.