beQpress
Pressmeddelanden
Ampla Kapital: Ampla Kapital - Resultat av obligationsinnehavarstämma 

Ampla Kapital - Resultat av obligationsinnehavarstämma

Innehavarna av kapital- och vinstandelslånen med ISIN SE0006091880 utgivna av Ampla Kapital AB (publ) ("Ampla") den 30 juni 2014 i enlighet med obligationsvillkor daterade den 1 juli 2014 ("Villkoren") har idag hållit obligationsinnehavarstämma i enlighet med den kallelse som skickades av Ampla den 19 juli 2019 ("Kallelsen").

Ampla kan idag meddela att obligationsinnehavarstämman har godkänt Förslaget (såsom definierats i Kallelsen), vilket innebär, i korthet, att (i) Ampla ska ge förlängda lån motsvarande 32 miljoner kronor till Celon-koncernen och (ii) Villkoren har ändrats, bl.a. så att Ampla kan ge de förlängda lånen och genom att en återköpsmekanik för obligationerna har inkluderats.

Ampla avser att göra ett återköpserbjudande i enlighet med den återköpsmekanik som efter obligationsinnehavarstämman har inkluderats i Villkoren, upp till ett totalt belopp om 20 miljoner kronor.

Kopia på protokollet från obligationsinnehavarstämman samt Villkoren (såsom ändrade i enlighet med obligationsinnehavarstämmans beslut) finns tillgängliga på Amplas hemsida (www.amplakapital.se).

14 augusti 2019

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Rickard Fischerström, VD Ampla Kapital AB
Mejl: [email protected]
Tel: 0733 80 30 11

Viktig information
Informationen lämnades, genom i detta pressmeddelande angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14 augusti 2019 kl. 17.30 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Ampla Kapital Pressrelease 2019-08-14.pdf
Ampla Kapital Bilaga 1.pdf
Ampla Kapital Bilaga 2.pdf

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.