beQpress
Pressmeddelanden
ASTG: ASTG ingår letter of intent om ca 2,1 MUSD för ytterligare antennsystem 

ASTG ingår letter of intent om ca 2,1 MUSD för ytterligare antennsystem

ASTG har nu glädjen att meddela att ASTG och den israeliska kunden, denna dag, har ingått letter of intent rörande beställning av ytterligare antenner till ett ordervärde av ca 2,1 miljoner USD att levereras under Q1 2020. Detta innebär att nu befintlig order om ca 4,6 miljoner USD kommer att uppgå till ca 6,7 miljoner USD (ca 62 miljoner SEK). Parterna arbetar nu med att skriva om ordern så att den omfattar den nya kvantiteten antennsystem.

- ASTG och den israeliska kunden har idag ingått överenskommelse om leverans av ytterligare antenner under 2019. För ASTG är det ett kvalitetskvitto på antennerna och ett bevis på de utomordentliga relationer mellan parterna. Vi ser med glädje fram emot ett fortsatt samarbete och förhoppningsvis ytterligare beställningar utöver denna, säger David Svenn tf. VD för ASTG AB (publ).

11 april 2019

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

David Svenn, tf VD
Telefon: 070-331 09 95

Denna information är sådan som ASTG AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 april 2019 kl. 15.40 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
ASTG Pressrelease 2019-04-12.pdf

Om Advanced Stabilized Technologies Group AB

I ASTG ingår det helägda dotterbolaget AIMS AB.

ASTG AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa 4-axliga stabiliserande VSAT antenner för framförallt marina installationer. Bolaget driver dessutom utvecklingsprojekt baserade på C2SAT:s antennrobot. AIMS AB utvecklar och säljer avancerade tröghetssensorsystem, IMU:er som är avsedda för mätning av rörelser i tre dimensioner.

Bolagets säte är i Stockholm.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.