beQpress
Pressmeddelanden
ASTG: Överenskommelse om förlängning av del av reverslån. 

Överenskommelse om förlängning av del av reverslån.

ASTG AB (publ) får härmed meddela att överenskommelse denna dag har ingåtts med Bolagets kreditgivare, Lars Otto Hylbo Förvaltnings i Svedala AB, om att förlänga återbetalningstiden på del av den reversskuld om 7,5 mkr som förfaller till betalning den 30 april 2019. Av skulden om 7,5 mkr skall 5 mkr återbetalas den 30 april 2019. Resterande 2,5 mkr skall återbetalas den 31 augusti 2019. Förlängningen sker på samma villkor som tidigare men med ett tillägg om ytterligare ränta uppgående till 0,5 procentenheter per månad för respektive månaderna april, maj, juni, juli och augusti 2019.

Om Advanced Stabilized Technologies Group AB

I ASTG ingår det helägda dotterbolaget AIMS AB.

ASTG AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa 4-axliga stabiliserande VSAT antenner för framförallt marina installationer. Bolaget driver dessutom utvecklingsprojekt baserade på C2SAT:s antennrobot. AIMS AB utvecklar och säljer avancerade tröghetssensorsystem, IMU:er som är avsedda för mätning av rörelser i tre dimensioner.

Bolagets säte är i Stockholm.

2019-04-10

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

David Svenn, tf VD
Telefon: 070-331 09 95

Denna information är sådan som ASTG AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 april 2019 kl. 18.07 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
ASTG Pressrelease 2019-04-10.pdf

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.