beQpress
Pressmeddelanden
ASTG: ASTG offentliggör memorandum 

ASTG offentliggör memorandum

Advanced Stabilized Technologies Group AB (publ) offentliggör memorandum för nyemission som styrelsen föreslagit och som godkändes av en enhällig extra bolagsstämma den 24 januari 2018.

ASTG erhöll i december 2017 inköpsorder från Israel om cirka 25 miljoner SEK. Bolaget deltar även i en mycket omfattande upphandling av IMU:er. En prototypleverans är avtalad till början av det andra kvartalet 2018. Mot bakgrund av detta beslutade styrelsen att genomföra en nyemission för att säkerställa industrifasen samt stärka koncernens balansräkning.

Nyemissionen av högst 371 231 528 aktier med företrädesrätt för ASTGs aktieägare har en teckningstid från och med den 5 februari till och med den 19 februari 2018. Teckningskursen är 6 öre per aktie.

Bolaget har i samband med denna nyemission upprättat ett memorandum. Memorandumet kan erhållas från ASTG och hålls även tillgängligt på Bolagets webbplats:
http://investor.astg.se/emissionen/ samt på Eminova Fondkommission AB:s webbplats:
www.eminova.se

Anmälningssedel för teckning skickas med post till samtliga aktieägare med företrädesrätt. Anmälningssedel samt möjlighet till elektronisk teckning för intressenter utan företrädesrätt finns tillgängligt på bolagets hemsida från och med måndagen den 5 februari.

2 februari 2018

För ytterligare information med anledning av detta pressmeddelande, vänligen kontakta ASTGs CFO, Per Stenfeldt e-post: [email protected]. För ytterligare information om bolaget, besök:
www.astg.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
ASTG Pressrelease 2018-02-02.pdf
ASTG Memorandum 2018.pdf

Om Advanced Stabilized Technologies Group AB

I ASTG ingår det helägda dotterbolaget AIMS AB.

ASTG AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa 4-axliga stabiliserande VSAT antenner för framförallt marina installationer. Bolaget driver dessutom utvecklingsprojekt baserade på C2SATs antennrobot. AIMS AB utvecklar och säljer avancerade tröghetssensorsystem, IMU'er som är avsedda för mätning av rörelser i tre dimensioner.

Bolagets säte är i Stockholm.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.