beQpress
Pressmeddelanden
Aspect Properties: Aspect Properties AB (publ) offentliggör prospekt 

Aspect Properties AB (publ) offentliggör prospekt

Aspect Properties AB (publ) ("Bolaget") offentliggjorde den 27 september 2017 en emission av ett obligationslån om 250 miljoner kronor ("Obligationen"). 

Med anledning av detta har Bolaget upprättat ett prospekt. Prospektet har idag godkänts av och registrerats hos Finansinspektionen i enlighet med lagen (1991:980) om handel med finansiella instrument. Prospektet kommer att hållas tillgängligt på Finansinspektionens hemsida (www.fi.se) och på Bolagets hemsida (www.aspectproperties.se). Prospektet kommer även vara tillgängligt på Nord Fondkommission AB:s hemsida (www.nordfk.se). 

Pressmeddelande 27 september 2017

För ytterligare information kontakta
Joakim Blomqvist, verkställande direktör. Telefon 072-853 44 33, [email protected].
Henrik Johnsson, CFO. Telefon 076-312 99 78, [email protected] eller besök www.aspectproperties.se

Denna information är sådan som Aspect Properties AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 27 september 2017 klockan 18.30. 

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Aspect Properties Pressrelease 2017-09-27.pdf

Aspect Properties är ett onoterat fastighetsutvecklingsbolag. För mer information om Aspect Properties AB (publ) se www.aspectproperties.se

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.