beQpress
Pressmeddelanden
ASTG: Uppdatering beträffande Israel projektet 

Uppdatering beträffande Israel projektet

Vi har nu kommit så långt i vår gemensamma analys med kunden av resultatet från sjötesterna i Israel av vår antenn att vi kan lämna en kort statusuppdatering över projektet.

Under våren levererade ASTG den första MIL-testade och MIL-godkända antennen till Israel för utvärdering i autentisk miljö, där antennen också integrerades med övriga systemkomponenter. Vår kund har efter testerna meddelat att man är redo att lägga en order på 16 antenner med option på ytterligare 7 antenner. Samtidigt ställer kunden krav på nya funktioner och modifieringar av detaljer i antennsystemet, vilket sannolikt innebär förskjuten leveransstart men också att vi kan leverera ordern i den takt vi själva önskar. Vi analyserar för närvarande konsekvenserna av kundens krav och räknar med att återuppta förhandlingarna med kunden inom kort.

2 augusti 2017

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Ulf Sundqvist, tf VD
Telefon: 073-041 2099

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
ASTG Pressrelease 2017-08-02.pdf

Om Advanced Stabilized Technologies Group AB

I ASTG ingår det helägda dotterbolaget AIMS AB.

ASTG AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa 4-axliga stabiliserande VSAT antenner för framförallt marina installationer. Bolaget driver dessutom utvecklingsprojekt baserade på C2SATs antennrobot. AIMS AB utvecklar och säljer avancerade tröghetssensorsystem, IMU:er som är avsedda för mätning av rörelser i tre dimensioner.

Bolagets säte är i Stockholm.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.